Karbonfiber stiker ile kaplama yaptım daha yan kapaklara 1 kat boya atılacak.. bilgisyarim bozulunca modlamaya karar verdim suan yeni pc parca ve ledli fanlar ve neon lamba ile işiklandrmasını yapıcam
arkdaslar karbon fiberin metresi 50 ytl dedi adam ama bn yarım metresini ancak 20 ytl ye alabildim desenliler cok pahalı modun devamı gelicek ama bu aralar biraz sıkısıkım tek tek alıyorum parcaları.. mumu :D bıcagı ısıtmak için kullandım malum dramel gibi malzemelerim yok :)) artık elde ne varsa onunla idare ettim :)
Bitmemiş hali bile çok güzel duruyor haydi hayırlısı
çok güzel oluyor ellerine sağlık titanyum kaplama gibi :) çok ufak bir şey var benim gözüme takılan :) beyaz floppy oda çıkarsa daha güzel olucak kolay gelsin :) bitmiş halini merak ediyorum :)
güzel gdiyor
Karbon sticker ın güzelmiş. Bu tarz karbon sticker gerçek karbon fibere en çok benzeyeni. Nereden temin ettin acaba?
Fena değil gibi
Kesimleri yaparken metali fazla zorlamışsın. Moda başlamadan önce iyi bir tasarım, ve hayalindeki şeyi maddeye dökmen için de ekipman gereklidir. Onun dışında güzel olmuş ama ince işçiliğin geliştirilmesi lazım...
güzel oluyor eline sağlık son halini merak ediyoruz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme