merhaba, bu benim forumda ki ilk mesajım. Hem bu forumda hem de yabancı sitelerde araştırma yapıp aşağıdaki gibi bir sistem oluşturdum sistemi iyarın veya cuma günü alacağım. sisteme yorum yaparsanız sevinirim.
TOPLAM 2402tl Vatandan aldıklarımı nakit ile alıcam %10 indirimli oluyor İnventustan advantage kartla %6 indirimli alıcam
ses kartının gereksiz oluduğunu söylemeyin çünkü sese çok önem veren birisiyim bilgisayarda çoğunlukla oyun oynanacak,,müzik dinlenecek ve internete girilecek biraz da photoshop vs olabilir Daha çok Nvidia seven birisiyim ve bu bütçede intelin daha mantıklı olacağına kara verdim Güç kaynağını yakında bir GTX 460 daha alıp SLI yapmayı düşündüğüm için güçlü bir model seçtim.
güzel seçimler tebrik ederim. maddi sıkıntı yoksa haf x olabilir kasa
maksimum 100 tl daha koyabilirim fakat onunula da üzerine para koyup ileride SLI için bir kart daha almayı veya ssd almayı planlıyorum
CPU soğutucu hakkında çok emin değilim başka modellerde önerebilirsiniz
extreme değerlere cıkmıycaksan az sesı olanları tercıh edebilirsin
Arkadaşım sen bence gtx 480 veya ati58709 al okadar para veriyorsun bari daha kaliteli bişey al
bence bir grafik kartına o kadar para vermek mantıksız çünkü çabuk eskiyen bir parça ve şuanda gtx 580 çıktığından en üst seviye tek GPU lu ekran kartlarını almamak gerek. ayrıca ben yakında gtx 460 sli kurmayı düşündüğümden gtx 480 den daha yüksek performans alıcam.
Sistem iyi olmuş. Ama hemen Hdd'yi çiftleyip Raid0 kullan derim.
Raid0 için 500 GB aldım zaten hdd yi elime para geçince yapacagım
Arkadaşlar başka yorum yoksa bugun 1-2 saate alıcam kasayı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme