Asus An8 vm anakart 79dolar Amd 3000+ 97 dolar 512mb ram 40 dolar x550 ekran kartı 69 dolar 80gb sata Samsung 46 dolar Kasa 25 dolar Klavye mouse 10 dolar 17 samsung 793 df 116 dolar Kdv dahil 565 dolar civarı yapar. Yani yaklaşık 900 ytl. Toplu alımda bir miktar indirim yapılabilir. Bundan daha düşük ve iş görecek sistem zor. En kötü ihtimalle nakit sıkıntısı mevcut ise ekran kartlarını bikaç makina için alıp diğer makinalarda bir süre Asus anakartın üzerindeki onboard ekran kartı ile idare edilebilir. Fiyatlar İnventus ve Gigatekten.
arkadaşlar kafam da bir pc topladım ama ilgilenen arkadaşlar fikir verebilir mi eksikleri konusunda
**AMD - ATHLON 64 3500+ 939
**MSI - K8N NEO4-F NFORCE4-4X 2000 HT 4*DUAL DDR400 1 ADET 10/100/1000 LAN 7+1 SES 1 SPDIF OUT 1 ADET PCIEX 16
*MSI - RX1300PRO-TD256E 256 MB 128 BIT PCIE 600/800
@kasketci Alacağın bilgisayarı genelde ne amaçlı kullanacaksın? Bilgisayar için ayırdığın bütçe ne kadar? Verebileceğin bu fiyata monitör dahil mi?
bilgisayarı 2 kişi kullanacağız ben genelde yazılım üzerine kardeşim ise oyun için kullanacak.bilgisayarı her şeyini yeni alacağız.bütçem ise 1.250 civarında yardımcı olursanız sevinirim.athlon 3500 ile bu fiyata zor ama athlon 3000 de olabilir.ekran kartnı ve anakartı msı olmasını istiyorum bunuda dikkate alın.
para 1.250 ytl dolar değil
amd 3500 118 dolar Msı k8n neo4 90 dolar Twinmos 1gb (2*512) dual kit 90 dolar 250 gb samsung sata2 80 dolar 256 mb MSI X1600pro 120 dolar Dvd wr 39 dolar Samsung 793df 116 dolar Aopen Es serisi300watt kasa 39 dolar A4 Tech Klavye mouse set 11 dolar
Kdv dahil 820 dolar civarı yani yaklaşık 1250-1300 ytl arası. İşlemci 3500, Anakart senin yazdığın anakart, ekran kartı yine Msi ancak x1600pro modeli vs. Bence gayet güzel bir bilgisayar oldu. Bütün işinizi rahatlıkla görecektir.
anakart sizce iyi m ne dersiniz ben baya baktım ama bundan daha uygununu bulabilirmiyiz.yardımınız için sağolasınız içim rahat olarak pc mi alabilirim.
90 dolarlık fiyat aralığında alabileceğiniz güzel anakartlardan biridir. Alternatif olarak Epox 9NPA3J modelinide düşünebilirsiniz. Veya yine Asus'un A8N e modeli 103 dolar. Sonuçta hangisini alırsanız alın pişman olmayacaksınız. Bu 3 modelden içinize sinen herhangi bir modeli gönül rahatlığı ile seçebilirsiniz.
arkadaşım bana dediğin ekran kartı 256 mb MSI X1600pro agp girişli benim anakart pcıe bana msı ve bu fiyata yakın bir pcıe ekran kartı önereblecekmisin.ben msı olmasını çok istiyorum ama alternatif de sunabilirsin.yardımların için çok sağol.
Yok bi yanlışın var. Ben elbetteki x1600pro nun pcı-x olan modelinden bahsediyorum. http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1211 Linkteki ürün pcı-x modelidir. Başka bir tavsiye istiyorsan 10 küsür dolar daha pahalıya yani 132 dolar artı kdvye kendi kullandığın Leadtek 7600gs modelini tavsiye edebilirim.
arkadaşım sağolasın tamam şimdi oldu bir de ankarada oturuyorsanız bu bilgisayarı alabilelceğim bildiğiniz hesaplı ve garantili bi yer var mı?sağolasınız bir kere daha.
Malesef ben Kocaeli'deyim. Parça fiyatlarının bir kısmını Ankara Gigatek'ten diğer kısmını İstanbul İnventus'tan aldım. O yüzden fiyatlar ortalama fiyatlardır. Bilgisayarcıdan bilgisayarcıya farklılıklar olması doğaldır. Eline listeyi alıp biraz gezip çeşitli fiyat tekliflerini değerlendirebilirsin. Şimdiden hayırlı olsun.
arkadaşım kafama bir şey takıldı ben anakartı hep msı düşünerek yola çıktım ama ben kendimi bildim bileli asus kullanrım ama illaki msı olsun dedim şimdi şu iki ekran kartı aynı cipset kullanmış gönül rahatlığı ile msı alabilirim değil mi arada ne kadar fark vardır sence.sağolasın
İki kartın markadan başka bi farkı yok. Ancak kartlar 105 dolar benim tavsiyem 15 dolar daha verip x1600pro almandır. Farka değecek çünkü.
arkadaşım bilgisayarı alacağım yerde düşündüğüm msi anakart yok ben de gigabyte düşündüm ama gigabyte nasıl tam bilmiyorum ham de bu modeli nasıl sence iyi diyenler oldu ama ben senin düşünceni öğrenmek istiyorum işi bilen biri olarak
Açık söyleeyim bu anakart hakkında kişisel tecrübem olmadığı gibi hakkında olumlu yada olumsuz yorumlarada rastlamadım. Gigabyte'ın lga 775 ve 945 chipsetli modelini kullanmıştım. Gayet iyi bir anakarttı ancak oc yönünden beni tatmin etmediği için satmıştım. Bu yüzden bu tavsiye istediğin anakart hangi beklentilerine ne düzeyde cevap verir bilmiyorum. Ancak Gigabyte standartlarına göre standart kullanım ve performans özellikleri bakımından sorun yaşamazsın.
Şöyle bişeyde yapabilirsin. Ben bi arkadaşıma bilgisayar alacağım zaman parçaların hepsini aldığım yerde istediğim anakart yoktu. Onlarla anlaştım anakartı başka yerden getirtsem yine siz sistemi hazır halde verebilir misiniz dedim. Kabul ettiler.(ki bunu kabul etmeyecek firma yoktur herhalde) Bende anakartı gigatek'ten sipariş verdim. Anakart gelince götürdüm böylelikle sistem istediğim anakartla kurulmuş oldu.
arkadaşım bizim anakart şu sn hiç bi yerde bulunmuyormuş.anakartı asus yaptım ekran kartını da asusa çevirdik.bir de segate yerine herkez samsung hard disk önerdi.en son şöyle bir şey de karar kıldım ne dersin.monitör çok hoşuma gitmedi ama bu sistem 1.350ytl tuttu ne dersin zaten bizim de verebileceğimiz maksimum para bu.şimdi hardisk açısından rahat olabilirmiyim.anakart ve ekran kartı diğer msi lara göre kıyaslarsak çok fark var mı.anakartı asus alsam bile ekran kartını düşündüğüm msi mı alsam ne dersin.artık son kararımı vereceğim.yardımların için sağolasın.
MICROSOFT - BASIC BLACK VALUE PACK SİYAH KLAVYE OPTİK MOUSE SET
SAMSUNG - 793DF 17" FLAT SİYAH GÜMÜŞ
Samsung yada Seagate bence ikiside çok iyi ürünler forumu bi araştırırsan iki markanın karşılaştırıldığı bir konu vardı. Onlarca mesaj yazılmasına rağmen net bi sonuç ortaya çıkmamıştı. Anakart meselesine gelince madem ki Msi bulunmuyor. Sistem toplamayı erteleyecek değilsiniz. Asus'un seçtiğin kartıda çok güzel bir anakart zaten Asus ürünlerine karşı hep sempati duymuşumdur. Anakartını madem anakartı Asus alıyorsun ekran kartınıda Asus al. Sonuçta ikiside x1600pro gpusuna sahip.