Şimdi Ara

pc ne yaparsam yapayım açılmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar geçen gün sistemim hafif hafif takıldığı için içini açıp sadece ramlerin yerini değiştirdim, ondan sonra ne olduysa sistem hiçbirsekilde açılmadı, tekrar ramlerin yerini değiştirdim yine açılmadı çıkarttım en baştan topladım uzay montaj, kısa devre vs hersekilde çalıştırmayı denedim yok çalışmıyor.ertesi gün anakart ve psuyu garantiye yolladım ikiside sorun yok diye geri geldi tekrar taktım yine çalışmadı. bugün PC tamircisine götürdüm adam 1 saat kurcaladı etti o da bulamadı sorunu , dedi pcyi bırak ben 3 4 saate bakarım bulurum sorunu ,neyse bıraktım adam aradı beni 3 saat sonra dedi ram slotlarinin 1 tanesinde sorun var dedi ondan çalışmıyormus aldım kasayı eve getirdim çalışan slota ram takip çalıştırmayı denedim yok yine çalışmıyor 😂 ne yapmamı tavsiye edersiniz anakarti tekrar garantiye yollamayı düşünüyorum, bu arada psuyu takınca anakartin ışıkları yanıyor usb portunun ve ethernet portunun ,anakartta güç geliyor yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,

RAM yerlerini değiştirirken CPU üzerindeki soğutucu bloğa dokunduysanız, işlemciyi çıkar-tak yaptıysanız yada çok fazla güç uygulayıp bir ihtimal anakartı esnettiyseniz işlemci ve pinler arasında boşluğa sebebiyet vermiş olabilirsiniz.

Sorun RAM yada RAM slotlarından olsa mutlaka deneme yanılma yöntemi ile çalışacak bir ihtimal bulmuş olurdunuz.

CPU ve pinlere odaklanmanızı öneririm.

• Ram leri kolonya ile temizle yeniden tak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam açılmadı derken ? Siyah ekran da mı kalıyorsunuz ? Yoksa hiç güç gelmiyor mu ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.