Şimdi Ara

PC Neden bu kadar yavaş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pc biraz eski biliyorum fakat 1 tane sro açınca tüm effectleri kapatmama rağmen 500lük kullanıyor görev yöneticisinde 1 silkroad açıkken cpu sürekli %91 lerde dolaşıyor
    Pcyi en iyi performansa ayarladım güncellemeleride yaptım fakat bu kadar kasması yavaş olması garip geliyor yardımcı olur musunuz ne yapmam lazım ?  PC Neden bu kadar yavaş?
     PC Neden bu kadar yavaş?
     PC Neden bu kadar yavaş?

• Dahili ekran kartı, daha önceden de aynı donanım ve işletim sistemini mi kullanıyordunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karanlık Ülke -- 29 Ocak 2017; 4:43:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karanlık Ülke kullanıcısına yanıt
    Evet hocam aynı bir tek ekran kablosunu değiştirdikten sonra çözünürlük biraz bozuldu fakat azaltarak çözdüm problemi fakat pc hakkında çok bilgim olmadığı için (donanımsal) bişi yapamıyorum, sadece kasa bakımını biliyorum yardımcı olursan gerçekten çok sevinirim
  • Hocam vallahi çok mağdurum ne yapmam gerekiyor söyleyin lütfen yapayım gına geldi vallahi
  • Zamanında yavaş bi bilgisayarım vardı. Bir çok ayar çekerek kullanıyordum.

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=105059886

Yanlız baştan uyarayım, eğer başından beri bilgisayarınız ağırsa sorunuza çözüm olmayabilir. En başta RAM iniz düşük. 4 GB olursa bi nebze daha iyi performans alınır. Tabii en başta mümkünse yeni bir bilgisayar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem boştayken görev yöneticisini aç ve donanımların kullanım yüzdelerine bi bak. Gerekirse ekran görüntüsü al ve burada paylaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

Sistem boştayken görev yöneticisini aç ve donanımların kullanım yüzdelerine bi bak. Gerekirse ekran görüntüsü al ve burada paylaş.

PC Neden bu kadar yavaş? PC Neden bu kadar yavaş?
    Doğru mu attım emin değilim ama.
    Malesef yeni pc alıcak durumum yok hocam şuan için fakat 1 silkroad açınca %70 üstüne çıkması garip geliyor

• Herşey yolunda görünüyor. Oyun da öyle aman aman değil. Ancak ram ve işlemci çok düşük. En azından 2gb daha ram eklersen arkadaşın dediği gibi, nispeten rahatlatır pcyi. Bu oyun online olduğuna göre tarayıcı üzerinden oynanıyor değil mi? Eğer öyleyse farklı bir tarayıcı kullanarak dene. Ayrıca pcye sık sık bakım yap. Bu da işe yarar. Ccleaner bu konuda en iyisidir kanaatimce. Ama bi ram eklesen ilk etapta iyi olur. Hemen ardından işlemci. İmkanlar el verdiği nispette..

• tarayıcı olarak değil
    Minimum Gereksinimler:
    OS: Windows (R) Vista / XP/2000 (95/98/ME/NT/Server desteklenmez)
    İşlemci: 800 MHz Pentium 3 CPU
    RAM: 256M RAM
    HDD: 4 GB sabit disk alanı
    Ekran Kartı: 64 mb
    DirectX: 9.0c

Önerilen Özellikler:
    OS: Windows (R) Vista / XP/2000 (95/98/ME/NT/Server desteklenmez)
    İşlemci: 2.4 GHz Pentium 4 işlemci
    RAM: 512MB RAM
    HDD: 4.0 GB veya daha fazla
    Ekran Kartı: 256MB
    DirectX: 9.0c veya daha iyi
    Ne kadardır 2gb ramler ve ne almalayım yardımcı olur musun hocam
  • Şu an takılı olan ramlerin ddr2. Hızını bilmiyorum. İstersen speccy programını kurup sistem özelliklerini atabilirsin.

Ama muhtemelen 667 mhz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.