Şimdi Ara

PC nerden alınır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tonak

Inventusu ilk defa bugün duydum. Araştırıyorum Örneğin AMD SDA3500CNBOX Sempron64 3500+ S AM2; Manila; 128KB L1; 128KB L2; 2000Mhz invetusta 100.49 usd + kdv iken EKSA da 108 usd+ kdv.GOLD da ise 3200 ü 124 usd+kdv gold konusunda söylenenlere hak vermek lazım sanırım.

bende ilk defa duydum Inventusu
  • www.mavibilgisayar.com tek geçerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: fortress34

illa tek yerden alıcam diyosanız bende inventus derim de..
    en iyisi parça bazında araştırma yapıp nerde ne uygunsa ordan alıp toplamak..
    tekno fiyattan parçaları tek tek aratın..
    daha karlı olur sizin için..
    Ben de aslında hep öyle yapardım ancak sonradan farkettim ki hepsini aynı yerden almak lazım. İndirimlerin en önemlisi çünkü toptan alımlarda yapılıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Faux Carnival

quote:

Orjinalden alıntı: fortress34

illa tek yerden alıcam diyosanız bende inventus derim de..
    en iyisi parça bazında araştırma yapıp nerde ne uygunsa ordan alıp toplamak..
    tekno fiyattan parçaları tek tek aratın..
    daha karlı olur sizin için..
    Ben de aslında hep öyle yapardım ancak sonradan farkettim ki hepsini aynı yerden almak lazım. İndirimlerin en önemlisi çünkü toptan alımlarda yapılıyor.

pek katılmıyorum..
    firmalar arasında parça bazında uçuk farklar çıkıyor..
    toplamda bu farklar 1000$ lık bir sistemde 70-80$ a yaklaşıyor..
    bir sisteme kimse bu kadar indirim yapmaz ..

• birçok firmadan alışveriş yapmış birisi olarak söyliyim

inventusu tek geçerim. gold mold yalan müşteriyle ilgileri bile yok. ama inventusa bi git kendi gözlerinle gör nasıl ilgilendiklerini. ayrıca parçaları sipariş üzerine getirtiyorlar bu yüzden maliyetleri az ve buda fiyatına yansıyor haliyle..

ben bilgisayarı parça parça aldım. ilk kurduğumda çalışmadı ve gold,exa bilgisayar bütün parçaları oradan almadığım için bakamayacaklarını söylediler. yalvar yakar exa daki elemana baktırdık ama kabul etmeseydi ahngi parçanın bozuk olduğunu anlayamıyorsun.

bütün parçaları inventustan almasan bile montajını orada yapıyorlar. benide aradılar müsait olduklarında gelin bakalım diye. sorunu bulamasaydık oraya gidicektim ki inventustan sadece işlemci aldım..

gerisini sen düşün
  • Bu kadar kişi inventus diyor bilader bi fiyat teklifi al bi görüş bakalım, ben de bilgisayarımı yaklaşık 3 gün önce ordan aldım şöyle söyliim hem fiyat açısından hem yardımcı olmak açısından çok memnun kaldım. Ayrıca inventus'dan Ertuğ beyin bilgisayarımı test ederek ayrıntılı bir rapor ile birlikte teslim aldığımda bu ilgiye çok şaşırdığımı ve çok memnun olduğumu söylemek isterim.
    al bakalım bu da telefonu: 0216 347 19 47
  • inventus şu konuyu okusa yeter herhalde

birde internet sitelerini güzelleştirseler , kimse tutamaz herhalde . . .
  • arena da bazı ürünlerde iyidir.. birinden geçirir birinden kısar.. enteresan bi firma
  • quote:

Orjinalden alıntı: qozmo 2

inventus..

bukadar arkadasın bi bildigi vardır dikkate al bence

bu kadar+ ben eşittir bir inventus daha

ayrıca eksen bilgisayarada bir bak istersen
  • inventus diyorum ben de. Bir aydır bilgisayar alıcam 4 ayrı mail çektim ve çabucak bana döndüler. Fiyatları gayet iyidir çünkü stoksuz çalışırlar. Hani bi de bazen insan düşünür ulan fazla para vereyim ama güler yüzlü, ilgili bir hizmet alayım diye...İşte bu konseptte bir satıcı inventus. + Fiyatları da çok iyi üstelik!
  • Kesinlikle İnventus, ama eksileride var

1- Çok kötü bir siteleri var

2- Her zaman istediğin parçayı bulamıyosun.

www.inventus.com.tr

Yoksa fiyatları Müşteri ile ilgilenişleri 10 numara.

Yok eğer gidiyim hemen alıyım diyorsan Mecidiyeköyde Babacan bilgisayar var, geçen ay bir arkadaşa sistem topladık Mecidiyeköy piyasasını komple dolaştık en iyi fiyatlar onlarda.

www.oemci.com

tabii tek tek araştırmak istersenwww.teknofiyat.com

• www.aydercomputer.com.tr iyi adamlara benziyor. vade farksız 6 taksit, açıkcası gold'dan bir çok kez ürün aldım bozulmadı, bozulsa hangi firma güler yüzlü hizmet verebilir ki? Ama ben çok aksi bir adamım bozulursa firmanında ilgili distrüböründe Allah yardımcısı olsun, azından da burnundan getiririm. Çok acımasız olabiliyorum, Armada'nın canı 2001'de yanmıştı, ama onlarda yalan söylemişlerdi, çünkü olan ürünü elimizde yok diye değiştirmemişlerdi, müşteri gibi aradım dolu var dedi satıştakiler, sonrası çok kötü oldu. Aslında paranı alana kadar herşey toz pembe, sonra parçaların bozulmazsa herşey çok güzel olur, fakat bozulursa o gülümseyen arkadaşlar artık gülümsemez ve ilgisiz davranırlar.

• bi kere kesinlikle gold dan alma.müşteri memnuniyeti sıfır.adamlar kütük gibi.iyi olanları da var.gold ilgili sorunu olan bir sürü kişi vardır.Sikayetvar.com a bak gör şikayetleri.Siyah mouse istersin gümüş verir.feel hurricane II kasa istersin sana birini verir.bunlar benim başıma gelenler.Sen goldun kalabalık olduğuna bakma.milletimiz alışmış kazık yemeye.Adamlar doymuş.Adamalrda güleryüz den eser yok.Müşteriyi kazıklama aracı olarak görüyorlar.

Teknosa da herşey diğer yerlere göre en az 1o ytl filan pahalı.oem parçada yok.

bence en güzeli vatan computer.parçayı görüp seçip alabileceiğin bi yere git.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hooijdonk1120 -- 8 Eylül 2006; 23:03:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: eryılmaz

gold computer www.gold.com.tr en güvenli

ben buna gülerim
  • www.kocpa.com

neden fazla bilinmiyor bilmiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

quote:

Orjinalden alıntı: eryılmaz

gold computer www.gold.com.tr en güvenli

ben buna gülerim

+1
    ben gülmekten yerlere yatarım gördüğüm en berbat ve güvenilir olmayan site

GOLD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 9 Eylül 2006; 1:13:07 >

• inventus yada dfs diyecem ama web siteleri çok kötü... gigateki örnek almalılar bu konuda
  • quote:

Orjinalden alıntı: seasoul

inventus yada dfs diyecem ama web siteleri çok kötü... gigateki örnek almalılar bu konuda

+1
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.