Şimdi Ara

PC nerden alınır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ilker_inside

quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

quote:

Orjinalden alıntı: eryılmaz

gold computer www.gold.com.tr en güvenli

ben buna gülerim

+1
    ben gülmekten yerlere yatarım gördüğüm en berbat ve güvenilir olmayan site

GOLD

Hakaret etme canim şirkete
    Onlarında bi gruru var

• quote:

Orjinalden alıntı: eryılmaz

gold computer www.gold.com.tr en güvenli

Ben buna gülerim

Gold,bidolu,vatan'dan uzak dur.

inventus,mavibilgisayar,gigatek,firebal,dfs bilgisayar pek sorun çıkarmayan yerler.

• Gold, bidolu OUT

inventus, mavibilgisayar, gigatek, firebal, dfs, eksa, eksen, vatan IN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi-Knight -- 9 Eylül 2006; 9:41:37 >
  • pc için araştıracağın yerlerden birisidewww.mavibilgisayar.com

ama dikkat etmen gereken en önemli şey araştırmak.
  • mecidiyeköy'de aybilgisayar derim ben...

fiyatları için: http://www.aybilgisayar.com.tr/liste.zip
  • ay bilgisayar iyidir cidden de nerden baksanız bugune kadar 15000$ ustunde alısverısım olmustur arkadasa ese dosta derken harcamısız
    servıslerı de cok yardımcı olur
    eskıden calısan bı Hakan vardı orda ondan sonra ne oldu bılmıyorum ama fıyat olarak uygun olduklarını bı cok defa sahsen gormusumdur.

Bu arada sunu da eklemek lazım : park yerı orda buyuk sorundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mimaron -- 9 Eylül 2006; 14:30:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tonak

Arkadaşlar en uygun, en hesaplı PC market hangisidir. Kimi gold derken kimi vatan diyor. Bu konuda herkesin hem fikir olduğu tek nokta teknoSA ya pek yaklaşmamak gerektiği herhalde. Bu hafta yeni PC alıcam nereye gideyim?

kardeş internetten araştırmanı yapacaksın ve nerde oturuyorsan ona göre güvenebildiğin bi bilgisayarcıdan alacaksın.pc den pek fazla anlamıyorsan eğer intenetten alış veriş yapma öperler haberin olsun
    uğraşır durursun,muhattap bulamazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurmad

www.kocpa.com

neden fazla bilinmiyor bilmiyorum...

Koçpayı şimdi inceledim. Oldukça fazla çeşit ürün var ve fiyatları uygun geldi bana. PC toplama sayfasıda iyi yapılandırılmış. Dediğin gibi fazla bilinmemesi şaşırtıcı. Bence bunuda ekleyelim listeye
  • yanlış hatırlamıosam yazmıştım daha önce koçpa yı iyi bir site gerçekten laptop ararken gezmiştim ama alış veriş yapmadım o yüzden yorum yapamıcam teknik servis konusunda
  • aslında pc alınacak doğru dürüst bir yere ihtiyaç var... forum camiası olarak bir online satış bayi oluşumu düşünülebilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: seasoul

aslında pc alınacak doğru dürüst bir yere ihtiyaç var... forum camiası olarak bir online satış bayi oluşumu düşünülebilir

+1905 katılıyorum harika bir fikir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Guardianum

quote:

aslında pc alınacak doğru dürüst bir yere ihtiyaç var... forum camiası olarak bir online satış bayi oluşumu düşünülebilir

+1905 katılıyorum harika bir fikir

kesinlikle böyle bir şey olması lazım ki burda dönen para hiçbir alışveriş merkezinde dönmez
  • ankaradaysan ben mavıden aldım daha hıç bı sorun yasamadım cdrw bozuldu gıttım bız sızı hıc bekletmıyelım dedıler sony verdıler o kadar yanı
  • en azından ben ank 6 saat uzakta oturuorum maalesef
    inş 2 sene snra gelecem bakalım
  • Aynen katılıyorum. Bence Online Alışveriş siteleri olmalı.
    quote:

inventus yada dfs diyecem ama web siteleri çok kötü... gigateki örnek almalılar bu konuda
  • bende arkadaşlara katılacağım ama bence ilk inventus ile görüşmelisin.neredeyse mükemmeller
    sonra mavi,gigatek,dfs gibi üst düzey sitelerden almak daha mantıklı ve hesaplı.
    ama önceliğin kesinlikle
    www.inventus.com.tr olsun

gold ve bidolu gibi mağazalardan da uzak dur.buralar acaip derecede sabıkalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 10 Eylül 2006; 4:48:10 >
  • bursadan nerden alabiliriz.yada istanbul kadıköyden nerden alırız arkadaşlar

saygılar
  • www.724teknoloji.com birde buraya bakın güvenilir bir site
  • eksen bilgisayardan doğal olarak peşin alımlarda inanılmaz indirimler yapıyorlar
    teknosadan ve pcgold dan uzak durmak lazım
  • casperden ERA al REKLAMLARI ÇOK GÜZEL.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.