Şimdi Ara

PC nerden alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar en uygun, en hesaplı PC market hangisidir. Kimi gold derken kimi vatan diyor. Bu konuda herkesin hem fikir olduğu tek nokta teknoSA ya pek yaklaşmamak gerektiği herhalde. Bu hafta yeni PC alıcam nereye gideyim?

• www.inventus.com.tr
  • Biraz önce baktım fena görünmüyor ama bi de kdv li fiyatlarını ytl üzerinde yazsalar kıyaslama açısından iyi olurdu
  • gold a adımını atma bile..zaten hem müşteri hizmetleri kötü hemde firma olarak internet aleminde adı kötüye çıkmış biyer...şahsen ben şahit oldum..

EXA ya bakabilirsin..ben sürekli ordan alışveriş yapıyorum ve güleryüzlü insanlar çıkıyo karşıma..fiyatlar da uygun
  • inventustan al sorun yaşamazsın ben kargo ile bi 6300 , laptop. modem aldım çok ıyıler özellikle
    meltem hanım
  • illa tek yerden alıcam diyosanız bende inventus derim de..
    en iyisi parça bazında araştırma yapıp nerde ne uygunsa ordan alıp toplamak..
    tekno fiyattan parçaları tek tek aratın..
    daha karlı olur sizin için..
  • Açıkcası parçaları tek tek almayı düşünmüyorum bir yere gidip alıcam. Bu yerde online değil de bir satış mağazası olursa daha iyi olur. Kesh_ fosil arkadaş gold'tan epey şikayetçi gibi. Bu durumda ben nereye gideyim? Vatan nasıl bir bilginiz varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    10 ay önce açıldı
    ps3 şu anda alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    2. El bu pc alınır mı
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gold computer www.gold.com.tr en güvenli
  • gold diyeni de ilk defa görüyorum..
    inventus kardeşim direkt..
  • Inventus'un bayisi varmı yoksa satışları sadec online mı?
  • gigatek , mavi , dfs
  • inventus..

bukadar arkadasın bi bildigi vardır dikkate al bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: tonak

Inventus'un bayisi varmı yoksa satışları sadec online mı?

sitelerinde adresleri yazıyor..
  • exa bilgsayara yannaşma para iadesi yapmıyorlar.rezil bir yer.bide balık gibi su üstüne çıkıyorla.gold pc exadan daha iyi.en azında paraiaesi var beyenmezsen al paranı geri.
  • Inventusu ilk defa bugün duydum. Araştırıyorum Örneğin AMD SDA3500CNBOX Sempron64 3500+ S AM2; Manila; 128KB L1; 128KB L2; 2000Mhz invetusta 100.49 usd + kdv iken EKSA da 108 usd+ kdv.GOLD da ise 3200 ü 124 usd+kdv gold konusunda söylenenlere hak vermek lazım sanırım.
  • şimdiki aklım olsa invenus tan alırdım. Bence sende inventustan al.

tabii teknofiyattan en uygun parçayı bularakta alabilirsin...
  • eksen bilgisayarda fena değil
  • gold'a ne zaman, hangi ürün için baksam kazık fiyat garantisi görüyorum. Gerisini arkadaşlar yazmış.
  • inventus tabiki şüphesiz..
  • Ben maviden aldım ilk alırken çok iyi davranıyorlar ama garanti olayında bayağı bi bekletiyorlar seni.
    Hepsiburada aldım birkaç parça bana çok iyi denk geldi pek sorun yaşamadım.Ama arkadaşlar biraz sorunlu, bazen geç geliyor, değişim yapmalarında biraz zorluk çekiyorsun..

Tabiki şans işi online satış..En iyisi gidip kendi gözünle görüp alman..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.