Şimdi Ara

Pc nin garanti dışı kalıp kalmaması söz konusu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Arçelikten 4 ay önce 2 yıl garantili bi bilgisayar almıştım.pc yi kurmaya gelen yetkililer bilgisayarın kasasının kağağının açılmaması gerektiğini söylemişlerdi.açtığımız taktirde arkasında bi etiket (ambalaj ) türü bişey olduğunu ve makinenin garanti kapsamı dışında kalacağını söylemişlerdi.

fakat elimde bir tane tv kartım var .bunu takmam lazım .yalnız işte garanti kapsamı dışında kalmasında korkuyorum.ama ilerdede ek parçalarda ekleyebilirim .(ram filan )şimdi ben napmalıyım . sizce bu etiket dikkate alınacak bişey değil kafana takma aç bişey olmaz diyenlerdenmisiniz yoksa açma kesinliklemi...

uzman arkadaşlardan yardımlarını esirgememelerini istiyorum . şimdiden tşkler.

• şimdi öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan ama arçelik ? şöyle bi sıkıntı var şimdi sen kartı açıp takarsın problem yok 2 gün sonra bu karttan değilde üretim hatası olarak anakartta sıkıntı oldu diyelim adamların kafadan diyeceği kasada garanti dışı işlem yapılmış garanti dışı kaldı olacaktır. o yüzden 2 ihtimalin var ya ara servise sor böyle bi kartım var teknik servisinize getireyim takın diye yada riske gir tak gitsin.
  • işte zaten tv kartı hemen açıp takıyım diyorum basit olduğuından hiç teknik servis fln uğraşmak istemiyorum ama dediğin gibi ilerde teknik hatalardan anakarta işlemciye fln bişey olduğunda garanti kapsamı dışında kaldı diyeceklermidir kafama takılan soru bu .kasanın arkasına bakıyorum ve amblaj gibi bişeyde göremiyorum.acaba büyütülecek bişey değilmidir bu ?
  • artık karar senin
  • dostm açıldığında bir şekilde anlar onlar,şimdilik küçük bişey,gitmene gerek yok,ama bana kalırsa gitme de zaten,çünkü ilerde de bi sorun olduğunda kendin halletmeye çalışırsın,zaten gidersen teknik servislerin büyük bir çoğu çok oyalıyor,tahminim bekletirler yani,
    bence aç-tak
    hem bakarsın anlamazlar götrürsen,
  • arçelik teknik servisine irtibata geç onlar ne diyecek
  • O tür etiketlerin herhangi bir garanti bozucu etkisi, yasal da bir gerçekliği yoktur. Şimdi garanti adi bir etikete mi bağlı.? Olmaz öyle şey.

Zaten kullanıcı hatası ile arızalanmış bir parça hemen bilinir. Sizin tv kartı takmak için kasayı açmanız garantiyi bozmaz. Bozar diyenlere de tüketici mahkemelerinin yolunu gösterirsiniz.
  • bende modemin için açmıştım ama herhangi bir problem olmamıştı. Garantiye gittiğinde bişey denmedi yani kartı takarken anakartın zedelenmemesi gerekir
  • merhabalar
    dostum ben bir arçelik servis elemanı olarak sana şöyle söyleyim
    bizimde başımıza geldi aynı durum senin gibi bir müşterimiz kapağı çıkartıp internet cafe için usb ve cd romları sökmüş daha sonra anakart ses vermeme gibi bir arıza ile geldi
    garanti etiketi yırtık
    tamamen bu iş servisin insiyatifindedir
    servise danış bu durumu mutaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail surek -- 18 Ağustos 2008; 22:24:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.