Şimdi Ara

PC'nin ilk açılışta açılmayıp RESET tuşuna bastıktan sonra açılma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yeni aldığım Z270 Gaming M3 anakart üzerine bütün bağlantıları eksiksiz yapmama rağmen cihaz ilk açılışta çalışıyor fakat görüntü vermiyor. Daha sonrasında reset tuşuna bastığımda pc açılıyor.Her seferinde böyle ara ara yaptığı bir şey değil. Bugün baya bi uğraştım.Bios pilini sökp geri taktım. Bağlantıları komple söküp geri yaptım.Ramlerin yerini değiştirdim. 3 kere ekran kartı söküp dahili karttan açılış yaptığımda ilk seferde açıldı.Sorun çözüldü sanıp ekran kartımı geri taktım ve açmaya çalıştım ama sorun aynı devam ediyor.

Bu arada ekran kartının altında ve ramlarin takılı olduğu yuvaların üstünde kırmızı led yanıyor. Şuan pcnin çalışmasında hiçbir sorun yok.Bütün oyunları ultrada çok rahat oynatıyor. Sadece açılırken böyle bir sorun var.

Kırmızı ledlerin yanması ne demek? Ayrıca ilk açılışta PCnin açılması için ne yapmam gerek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kamlikli K kullanıcısına yanıt
    1- PSU yetersiz kalıyor veya bozuk

2- Topraklamada sıkıntı var.

3- USB den bagladiginiz bir aygıtta güç problemi var.

En çok karşılaştığım sorunlar bunlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psudan kaynaklanan bir soeun değil çünkü baska sisremde canavar gibi çalışıyor. Ayrica reset atil pcyi actigimdada herhangi bir sorun yok ne psuda ne islemcide vb. Canavar gibi oyunlari ultrada 100 fps ustu oynanıyo. Hadi sikinti olsa oyunlarda ekran karti 70 derece ustune cikiyor. Islemci keza 50 ve üstü pc kendini kapatir reset atip dururdu ama oda yok. Tertemiz calisiyor. Istedigin kadar reset at sorun yok. Sadece ilk acilis. Prize taktin acma kapamaya bastin çalışıyor ama görüntü gelniyor daha sonra reset atınca geliyor. Ayrıca ilk açılışta fanlar tam performansla calisiyorrdeli gibi görüntü gelince normale dönüyor. Deli olmak üzereyim. Parcalari komple söküp geri taktım olmad. Bu parcalarida bilgisayarciya götürüp emanet etmek istemiyorum. (i7 7700k islemci Z270 Gamin g M3 anakart ddr4 crucial 16GB ram Asus Gtx 1060 6Gb ve astro lite high power 80+ 750waat psu) nasil düzelecek:(

• Yokmu anlayan biri

• Reset ve açma tuşunu doğru bağladınız degil mi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.