Şimdi Ara

PC Oyun Oynarken Kapandı Açılmıyor YARDIM !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Solarix oynunu Steam üzerinden oynuyordum, bilgisayar durduk yere birden kapandı. Önce elektrikler gitti falan sandım ama gitmemiş bilgisayar normal çalışması gerekirken kapandı.

Şimdi açma tuşuna basıyorum fanlar 1salise dönmeye başlamadan hemen kapanıyor.

Bilgisayarda herhangi bir yanık kokusu duman v.s. yok. Tertemiz hatta içini açtım baktım acaba anakarta giren power kablosu çıktı falan mı diye ama hiçbir sorun yok.

Normalde Arma 3, Saint's Row 4, GTA V, The Crew gibi oyunları Steam'den sıkıntısız oynuyorum. Isınma olarak günde 4 saat Arma 3 oynamama rağmen bilgisayara bir şey olmuyordu.

Sistem bilgileri (bilgisayar aslında kendiliğinden toplu kasa bilgisayardı [HP Pro 3400] ben ekran kartı, power supply, ram ve hdd değiştirdim)
    RAM: 2x4=8 GB HyperX Savage Red
    Anakart: HP Pro 3400 kendi anakartı
    Ekran kartı: Powercolor AMD Radeon HD6790 1GB 256bit
    İşlemci: Intel i3 2120 3.30GHz
    İşletim sistemi: Windows 8.1 Pro 64bit
    Power Supply: 500Watt Cooler Master (ek)

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerakz -- 25 Ocak 2016; 16:53:58 >

• Up up up hala bi sonuç yok yardım lütfen !!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omerakz O kullanıcısına yanıt
    sanırım senin proglem power supply den kaynaklanıyor evde yedek varsa veya bi arkadaşından ödünç al dene.
  • ADINLAR kullanıcısına yanıt
    Yani arkadaşa katılıyorum büyük ihtimal güç kaynağında sorun olabilir garantisi varsa ver garantiye eğer başka yedekte varsa onu tak bir dene arkadaşının güç kaynağını al dene
  • Büyük bir olasılıkla Güç kaynağı yanmış veya kısa devre yapmış olabilir bu bilgisayar parçana zararda verebilir arkadaşımızın dediği gibi garanti varsa garantiye yoksa tanıdığın bir bilgisayarcıya
  • Bir aralar bende bu tarz sorunlar yaşamıştım birkaç defa pc'yi fişten ve psu'nun güç kablosunu çıkarıp biraz bekleyip 30sn kadar tekrar fişi ve kabloyu yerine taktığımda çalışıyordu eğer bu şekilde denediysen yine aynı sonuçsa büyük ihtimal psu arızalanmış yada donanımlar psu'dan yeterli derecede akım alamıyor yani psu yetersiz kalıyor birkaç parçadan psu güç kablolarını söküp olabildiğince en az şekilde psu'dan akım almaya çalışarak pc'yi çalıştırmanızı öneririm. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi private_dawn -- 28 Ocak 2016; 0:00:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz geç oldu ama olsun. Sorun ekran kartındaymış. Yakmışız :D garantiye verdim hallettiler. Konu aydınlanmış olsun. Kilit please

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.