Şimdi Ara

Pc oyuna girince kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir hafta önce aldığım bilgisayarım 3d grafik uygulamalarına (oyun) girince hangi donanımdan kaynaklandığını bilmediğim bir nedenden dolayı kapanıyor.

Cpu amd phenom 9950 Quad-core
    Ram kingston 4gb 1066 mhz ddr2
    Hd seagate 500gb 7200Rpm
    Anakart Gigabyte amd ma770 ud7 phen
    Ekran kartı sapphire hd4890
    Kasa coolermaster centrion CAC-T05 390W

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destrega -- 12 Temmuz 2009; 11:43:04 >

• 1-Pc'ni virüs taramasından geçir
    2-1 OYUna girince mi yoksa bütün oyunlara girince mi kapanıyor

1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leidenschaft

1-Pc'ni virüs taramasından geçir
    2-1 OYUna girince mi yoksa bütün oyunlara girince mi kapanıyor

1
    şimdi şöyle ben vista kurdum 64 bit sonra warhammer online giriyorum server seçiyorum karaktere girdiğim zaman pc kapanıyor.

windows xp kurmayı deniyorum bu seferde bilgisayar önyükleme yaptıktan sonra yükleme kısmında tam yüklemeyi yapmıyor 39 dk bekliyor tekrar kapanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: destrega

şimdi şöyle ben vista kurdum 64 bit sonra warhammer online giriyorum server seçiyorum karaktere girdiğim zaman pc kapanıyor.

windows xp kurmayı deniyorum bu seferde bilgisayar önyükleme yaptıktan sonra yükleme kısmında tam yüklemeyi yapmıyor 39 dk bekliyor tekrar kapanıyor.

Alıntıları Göster
    Hımm o zaman sadece war hammer oyununda yapıyor dimi bunu o zaman şu oyunu baştan bi yükle ?
  • quote:

Hımm o zaman sadece war hammer oyununda yapıyor dimi bunu o zaman şu oyunu baştan bi yükle ?

Alıntıları Göster
    sadece oradada yapmıyor vistanın performans değerlendirme testinin başındada kapanıyor.
  • quote:

sadece oradada yapmıyor vistanın performans değerlendirme testinin başındada kapanıyor.

Alıntıları Göster
    virüs taramasındann geçirdin mi
  • quote:

virüs taramasındann geçirdin mi

Alıntıları Göster
    tarama yapmam için önerebileceğiniz program varmı ? kaspersky ?
  • quote:

tarama yapmam için önerebileceğiniz program varmı ? kaspersky ?

Alıntıları Göster
    avast ile tarama yapmada ne ile yaparsan yap
    Kaspersky olur Nod 32 olur Antivir Olur
  • quote:

avast ile tarama yapmada ne ile yaparsan yap
    Kaspersky olur Nod 32 olur Antivir Olur

Alıntıları Göster
    tamam ben tarama yaptırdıktan sonra tekrar yazarım lütfen konuyu unutmayın :)
  • quote:

tamam ben tarama yaptırdıktan sonra tekrar yazarım lütfen konuyu unutmayın :)

Alıntıları Göster
    tamam unutmam bulduklarını sil
  • quote:

tamam unutmam bulduklarını sil

Alıntıları Göster
    Büyük ihtimal virüsden. Bendede vardı. Format atmak zorunda kalmıştım. KO ya girince aynı şey oluyordu bendede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vitamin++

Büyük ihtimal virüsden. Bendede vardı. Format atmak zorunda kalmıştım. KO ya girince aynı şey oluyordu bendede.

Alıntıları Göster
    virüs taramasından geçirdikten sonra bişey değişmedi tekrar aynı sorun devam ediyor anlayamadım bir türlü :S
  • quote:

virüs taramasından geçirdikten sonra bişey değişmedi tekrar aynı sorun devam ediyor anlayamadım bir türlü :S

Alıntıları Göster
    Hocam çok önemli dosya kayıbım olmayacak dersen formatı dene bir kere bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertensore

Hocam çok önemli dosya kayıbım olmayacak dersen formatı dene bir kere bence

Alıntıları Göster
    şu anda dosyaları ağdan atıyorum bakalım format atıcam tekrar ama bu sefer windows xp kuracağım :S
  • quote:

şu anda dosyaları ağdan atıyorum bakalım format atıcam tekrar ama bu sefer windows xp kuracağım :S

Alıntıları Göster
    Ekran kartı ve Anakart güncellemelerini yap...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RamonJR

Ekran kartı ve Anakart güncellemelerini yap...

Alıntıları Göster
    Psu dan olabilirmi acaba bende 390 watt kasanın üstünde gelen psu acaba 500 watt + almammı gerekiyor.
  • quote:

Psu dan olabilirmi acaba bende 390 watt kasanın üstünde gelen psu acaba 500 watt + almammı gerekiyor.

Alıntıları Göster
    Benim aklıma 3 tane sebeb geliyor
    1-Dediğin gibi PSU den kaynaklanıyor olabilir
    2-Bilgisayarı yeni almışsın donanımsal bir çakışma olması muhtemel.Aynı sorun benim de başıma gelmişti aldığım yere götürünce ATI yi çıkartıp nVidia taktılar sorun düzeldi
    3-Oyunlar yüksek perfonmans istedikleri için bilgisayarda ısınma sorununa yol açıyor olabilirler.Soğutma sistemin yeterli gibi gözüküyor ama sen yine de sıcaklık değerlerini kontrol etmeyi dene.(Everest Ultimate Edition ile kontrol edebilirsin.)

• quote:

Alıntıları Göster
    Bence format da çözüm olmuyorsa geriye PSU kalıyor...
  • quote:

Alıntıları Göster
    makinanin isisini kontrol et ayrica ekran karti icin 3d test programlari var onu ac test ederkende aticakmi ona göre bi bilgi ver bana .. =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuLz

makinanin isisini kontrol et ayrica ekran karti icin 3d test programlari var onu ac test ederkende aticakmi ona göre bi bilgi ver bana .. =)

Alıntıları Göster
    tamam windows xp kurdum bakalım denicem 3d test programlarıyla
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.