Şimdi Ara

Pc özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni bir bilgisayar almak istiyorum fakat düşük bi bütçeyle. Arkadaşım böyle bi bilgisayarı 1100 tl ye alabilceğimi ve yeterli olduğunu söyledi.
    Oyun performansı açısından nasıl olur(lol-dota2-cs go) oynuyorum genellikle. Pc özelliklerini resim olarak atıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
     Pc özellikleri

• i3 olanı var bende i5 ile arasında çok bi fark olmasa da. Lol olsun wot(world of tanks) gibi oyunları sorunsuz bir şekilde açabilmekteyim. Anlıyacağın resimde attığın bilgisayar benim bilgisayarın 1 yaş büyük abisi oluyor :) benim bilgisayar lol wot falan sıkıntısız açıyorsa arkadaşının önerdiği bilgisayar çok rahat açıcaktır.
  • Affiniza siginarak sorayim, lol'de hangi ayarlarda kac fps aliyorsunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laptop ise oyun için alınmaz.

İçindeki ekran kartları zayıftır. Ve parça değiştremessiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selkad1

Affiniza siginarak sorayim, lol'de hangi ayarlarda kac fps aliyorsunuz

Estağfurullah. Düşük ayarlarda 90 fps görüyoum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_xtr

i3 olanı var bende i5 ile arasında çok bi fark olmasa da. Lol olsun wot(world of tanks) gibi oyunları sorunsuz bir şekilde açabilmekteyim. Anlıyacağın resimde attığın bilgisayar benim bilgisayarın 1 yaş büyük abisi oluyor :) benim bilgisayar lol wot falan sıkıntısız açıyorsa arkadaşının önerdiği bilgisayar çok rahat açıcaktır.

Ekran Kartını görmeden nasıl bu kadar net yorum yaptınız? World Of Tanks ne kadar basit bir oyun gibi görünsede optimizasyon özürlü. İ3-540, 4GB Ram, 2GB HD7730 Ekran kartlı sistemimde 30-35 fps veriyor. Karlı haritalarda 20'ye bile indiği oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferrari

Ekran Kartını görmeden nasıl bu kadar net yorum yaptınız? World Of Tanks ne kadar basit bir oyun gibi görünsede optimizasyon özürlü. İ3-540, 4GB Ram, 2GB HD7730 Ekran kartlı sistemimde 30-35 fps veriyor. Karlı haritalarda 20'ye bile indiği oluyor.

Konuyu açan arkadaşın atmış olduğu resimde zaten özekliklerinin ne olduğu ortada ee o denli özelliği sahip bir bilgisayarın ekran kartı da 1, 2 Cigolayt aşağısı olmaz heralde :) Yeni sistemlerde birde paylaşımlı paylaşımsız özelliklere sahip ekran kartları mevcut.

Birde soru üstüne belirttim "Düşük ayarlarda 90 fps görüyoum." Diye.! Yani illede yüksek seviyede wot veya lol oynanıcak diye bişey yok :) Şu an i3 2Gb ekran kartlı 4GB ramli bir dizüstünde sıkıntısız bir şekilde lol oynamaktayım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekran Kartlarında genellikle Belleğin fazla bir önemi yok. Ben size isterseniz 4GB bellekli ekran kartı bile bulurum ama 5-6 sene öncesinin modeli. Günümüz için çöp anlıyacağınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferrari

Ekran Kartlarında genellikle Belleğin fazla bir önemi yok. Ben size isterseniz 4GB bellekli ekran kartı bile bulurum ama 5-6 sene öncesinin modeli. Günümüz için çöp anlıyacağınız.

Şimdi konu 5,6 sene öncesinin belleği çalışırmı çalışmazmı veya paylaşımlı paylaşımsız belleklerin önemsizliği değil. Konu resimdeki özelliklere sahip olan bir bilgisayarın lol dota cs go gibi bir oyunu açıp açamıyacağı rahat oynanıp oynanılmıyacağı. Arkadaş sormuş açarmı rahat oynanır mı diye. Bende konuyu açana gayet rahat açar diyorum ve eğerki yüksek ayarlarda oynamıyacaksanız sıkıntısız oynanılabilinir diyorum. Zaten tüm ekran kartlarını kullanıp performanslarını ölçme gibi bi durum pekte olacak gibi değil. Bu sebeple teknik açıdan 1 veya 2gblik bir ekran kartının gücünün lol gibi bir oyuna hayli hayli yetmesi lazım.

• 3800 gibi bir sey gozukuyordu ekran kartim, bilgisayari aldim bu arada arkadaslar tesekkur ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.