Şimdi Ara

(PC) - PES 2013 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (600. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.432
Cevap
33
Favori
456.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 598599600601602
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cenksa

EVET beyler TR01 oda sahibi CenkSa iki top çevirmek isteyen forumdaş kardeşim varsa buyursun

8 den sonra kapışalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViperStrikes23

quote:

Orijinalden alıntı: boomer347

takım değiştirme nasıl yapılıyor? ben bayern münihi seçtim takım ismi değiştirme falanda yok bir yolu varmı?

takmıı düzenle menüsünde takım tasarımı kopyala var ordan yapabilirsin

sağolasın :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ViperStrikes23

quote:

takım değiştirme nasıl yapılıyor? ben bayern münihi seçtim takım ismi değiştirme falanda yok bir yolu varmı?

takmıı düzenle menüsünde takım tasarımı kopyala var ordan yapabilirsin

sağolasın :)

ne demek :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZoRVoLKaN

quote:

EVET beyler TR01 oda sahibi CenkSa iki top çevirmek isteyen forumdaş kardeşim varsa buyursun

bugün kapışırız kanka dün evde değildim 8 den sonra
  • quote:

quote:

quote:

bugün kapışırız kanka dün evde değildim 8 den sonra

tamam dostum akşam kapışırız
  • Bu ne yaaa A dereceliler bile kaçar olmuş pöfff. zaten defanstan topu şişir pat forvetin önünde kaleciyle karşı karşıya
  • quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

Bu ne yaaa A dereceliler bile kaçar olmuş pöfff. zaten defanstan topu şişir pat forvetin önünde kaleciyle karşı karşıya

O derecelere de güvenmemek lazım.AAA olan adamların çok kaçtığını gördüm.Zaten biraz hileci olduğunu anladığımda maçtan önce mesaj atıyorum.İçerik yazmadan ki maç bittiğinde hile yapıp kaçarsa en içten samimi duygularımı kendisi ile paylaşayım diye :)
    Bazılarını takdir ediyorum ama,en azından boşa zaman kaybı yaratmıyorlar.Benim rating 870 civarı onun rating de 850 civarı.Normalde güzel bir maç olacak herhalde diye bekliyorsun.Ama adam benim hileci olmadığımı anlıyor.Kendisi de hileyle bu puanları elde ettiği için boşuna maç yapıp zaman kaybı yapmayayım diyor.Kadrosunu bile düzenlemiyor.Maç başlıyor.Daha 1 dk geçmeden bağlantıyı koparıp çıkıyor.Hilecinin de karakterlisi böyle oluyor herhalde :)
    Hiç bu AA falan gibi ratinglere takılmayın.Maça başlamadan önce oyuncunun profiline bakın.Eğer arka arkaya 30-40 maçlık seriler yakaladıysa %99 hilecidir.Sen ne kadar iyi oynarsan oyna 40 maç boyunca bir tane bile mi sana denk veya senden iyi biri denk gelmedi.Hadi onu da geçtim sistem rakibe hiç mi yardım etmedi.Hadi onu da geçtim hep mi karşı taraftakinin bağlantısı süperdi.
    Sırf şu karşı taraftakinin bağlantısının kötü olması yüzünden(Laggerlar) 500-600 ratingli adamlara yenildim.Oyun oynayamıyorsun.Takılıp takılıp duruyor.Adam bi ara pası sallıyor gol.
  • akgun17 A kullanıcısına yanıt
    Hocam peki nasıl mesaj atıyorsunuz kişiye? Ben bulamadım bir türlü yazışma penceresini
  • quote:

Hocam peki nasıl mesaj atıyorsunuz kişiye? Ben bulamadım bir türlü yazışma penceresini

Ben PS3 de oynuyorum.PC de nasıl bilmiyorum.Belki PC kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: akgun17

quote:

Ben PS3 de oynuyorum.PC de nasıl bilmiyorum.Belki PC kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir :)

Vallahi konsol aldıracaksınız bana yakında :) PC de yazışılmıyor galiba AnaLig Online oynarken
  • quote:

quote:

quote:

Vallahi konsol aldıracaksınız bana yakında :) PC de yazışılmıyor galiba AnaLig Online oynarken

Yok ya sırf karşıdaki hile yapınca ona iyi dileklerini iletmek için konsol almaya değmez.Zaten o adamlar o kadar yüzsüz ki,yüzüne tükürsen Yarabbi Şükür diyorlar :)
    En iyisi hepsini üşenmeden raporlamak belki biri banlanır diye ama Konami'den de bir halt olmaz.Anası neki danası ne olsun demişler.Hileciyse,hilecinin kralı Konami.Oyunlarındaki takımlarının yarısı lisanssız,birçok sahte oyuncu var.Van Der Mirch nedir, Man Blue nedir Allah aşkına.
    O yüzden bu gibi hilecilere prim tanımalarına pek de şaşırmıyorum doğrusu..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yok ya sırf karşıdaki hile yapınca ona iyi dileklerini iletmek için konsol almaya değmez.Zaten o adamlar o kadar yüzsüz ki,yüzüne tükürsen Yarabbi Şükür diyorlar :)
    En iyisi hepsini üşenmeden raporlamak belki biri banlanır diye ama Konami'den de bir halt olmaz.Anası neki danası ne olsun demişler.Hileciyse,hilecinin kralı Konami.Oyunlarındaki takımlarının yarısı lisanssız,birçok sahte oyuncu var.Van Der Mirch nedir, Man Blue nedir Allah aşkına.

Van der mirch i ben de aldım vallahi adam güzel koşuyor :) kim acaba
  • quote:

quote:

quote:

farklı olacağını sanmıyorum bende pc de oynuyorum ve yazışma yok...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bu sene sırf şu hile ve lisans mevzusu yüzünden almayacam pesi yüklerim pc ye paşa paşa oynarım

• Az önce Çaylak Kupasını kazandım hilecilere rağmen
  • quote:

Az önce Çaylak Kupasını kazandım hilecilere rağmen

tebrikler kardeşim

• quote:

Biri hileciyse zaten çaylaklık dönemini kısa sürede geçmiştir :) O nedenle eğer yapabiliyorsam ilerleyen zamanlarda diğer yüksek modlarda kazan bakalım kaç tane hileciyle karşılaşıyorsun :)
  • quote:

Ben de Fifa alayım diyorum ama çevremdekilerin hepsi PES oynayan kitle.Arkadaşlarla oynamamayı göze alacağım ya da onları da Fifa ya alıştırmak zorunda kalacağım :) Gerçi kendim de alışık değilim ama neyse :)
  • http://www.youtube.com/watch?v=pVC5YZ2ww50

Allah aşkına kimse şu oyunu savunmasın artık şuna bakın ya

yani bilsem ki pes atari oyunu gibi oyun çıkaracak yinede fifa oynamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZoRVoLKaN -- 8 Temmuz 2013; 18:13:29 >
  • quote:

http://www.youtube.com/watch?v=pVC5YZ2ww50

Allah aşkına kimse şu oyunu savunmasın artık şuna bakın ya

yani bilsem ki pes atari oyunu gibi oyun çıkaracak yinede fifa oynamam

pes zaten şuan atari oyunu kardeş uzun toplar. karşı karşıya ellerini açıp topun gol gitmesini bekleyen kaleciler. Ben 11 yıldır pes oynuom bu sene harbiden berbat oldu iyice şu son güncellemelerle beraber. Fifa oynanış olarak gerçek bi futbol oyunu kademe var kaleciler daha iyi oyuncular oyunu daha iyi okuo defans dah asağlam duruo. 2 haftadır fifaya alışmaya çalışıom gerçekten hayran kaldım oyuna. Pes te şu hile sağ analogla adam kaçırma mevzusu uzun top beleşten ara pas mevzusu deva m ettikçe pesin gerileyişide devam edecek bende 2 aya önceye kadar fifayı nasıl oynuolar diyodum ama adamlara hak veriom gerçektn. Oyunda bakısoun 2 top çevirmeyi oyun oynamayı bilmeyen adam basıo havadan yerden arapası sen sağ ben selamet kaleciyle karşı karşıya ve gol. Satış rakamları pes 1 milyon 300 binlerdeyken fifanın 12 milyon yani bu bile insana biraz fikir verio. Bu sene son kez bi deniyecem pesi eğer aynı mevzular devam ediosa daha bırakırım bu oyunu. En sinir olduğum şeyde hiç oyun bilgisi olmayan insanların sırf arapasla bizi yenmesi eee bizim ne farkımız kaldı o zaman biz sözde iyi oynayanların. Oyunu paso arapas atanlar değilde adam akıllı pas yapan insanlar kazanmaya başlayınca ben işte bu oyun olmuş derim ama şuan pes 13 te o kapasite yok.
  • 
Sayfa: önceki 598599600601602
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.