Şimdi Ara

(PC) - PES 2013 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (601. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.432
Cevap
33
Favori
456.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 599600601602603
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akgun17

quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

Az önce Çaylak Kupasını kazandım hilecilere rağmen

Ben de Fifa alayım diyorum ama çevremdekilerin hepsi PES oynayan kitle.Arkadaşlarla oynamamayı göze alacağım ya da onları da Fifa ya alıştırmak zorunda kalacağım :) Gerçi kendim de alışık değilim ama neyse :)

benim ne kadar pesci arkadaşım varsa benim gibi geldiler fifada bi kaç maç yaptık ya dediler bu futbol oyunuysa pes ney o derece hoşlarına gitti. lisanslar oynanış şekli gol sevinçleri pas şekilleri hareketler oyun modları adamlar büyülendi adeta :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViperStrikes23

quote:

Orijinalden alıntı: ZoRVoLKaN

http://www.youtube.com/watch?v=pVC5YZ2ww50

Allah aşkına kimse şu oyunu savunmasın artık şuna bakın ya

yani bilsem ki pes atari oyunu gibi oyun çıkaracak yinede fifa oynamam

pes zaten şuan atari oyunu kardeş uzun toplar. karşı karşıya ellerini açıp topun gol gitmesini bekleyen kaleciler. Ben 11 yıldır pes oynuom bu sene harbiden berbat oldu iyice şu son güncellemelerle beraber. Fifa oynanış olarak gerçek bi futbol oyunu kademe var kaleciler daha iyi oyuncular oyunu daha iyi okuo defans dah asağlam duruo. 2 haftadır fifaya alışmaya çalışıom gerçekten hayran kaldım oyuna. Pes te şu hile sağ analogla adam kaçırma mevzusu uzun top beleşten ara pas mevzusu deva m ettikçe pesin gerileyişide devam edecek bende 2 aya önceye kadar fifayı nasıl oynuolar diyodum ama adamlara hak veriom gerçektn. Oyunda bakısoun 2 top çevirmeyi oyun oynamayı bilmeyen adam basıo havadan yerden arapası sen sağ ben selamet kaleciyle karşı karşıya ve gol. Satış rakamları pes 1 milyon 300 binlerdeyken fifanın 12 milyon yani bu bile insana biraz fikir verio. Bu sene son kez bi deniyecem pesi eğer aynı mevzular devam ediosa daha bırakırım bu oyunu. En sinir olduğum şeyde hiç oyun bilgisi olmayan insanların sırf arapasla bizi yenmesi eee bizim ne farkımız kaldı o zaman biz sözde iyi oynayanların. Oyunu paso arapas atanlar değilde adam akıllı pas yapan insanlar kazanmaya başlayınca ben işte bu oyun olmuş derim ama şuan pes 13 te o kapasite yok.

amigalarda kick of larla sensible lerle başladık zamanında.oyunda bariz hatalar açıklar yok demiyorum zaten... fifa yı asla oynamam ama çünkü ben PES çiyim..inanıyorum ki 14 çok farklı olacak...
  • quote:

quote:

quote:

pes zaten şuan atari oyunu kardeş uzun toplar. karşı karşıya ellerini açıp topun gol gitmesini bekleyen kaleciler. Ben 11 yıldır pes oynuom bu sene harbiden berbat oldu iyice şu son güncellemelerle beraber. Fifa oynanış olarak gerçek bi futbol oyunu kademe var kaleciler daha iyi oyuncular oyunu daha iyi okuo defans dah asağlam duruo. 2 haftadır fifaya alışmaya çalışıom gerçekten hayran kaldım oyuna. Pes te şu hile sağ analogla adam kaçırma mevzusu uzun top beleşten ara pas mevzusu deva m ettikçe pesin gerileyişide devam edecek bende 2 aya önceye kadar fifayı nasıl oynuolar diyodum ama adamlara hak veriom gerçektn. Oyunda bakısoun 2 top çevirmeyi oyun oynamayı bilmeyen adam basıo havadan yerden arapası sen sağ ben selamet kaleciyle karşı karşıya ve gol. Satış rakamları pes 1 milyon 300 binlerdeyken fifanın 12 milyon yani bu bile insana biraz fikir verio. Bu sene son kez bi deniyecem pesi eğer aynı mevzular devam ediosa daha bırakırım bu oyunu. En sinir olduğum şeyde hiç oyun bilgisi olmayan insanların sırf arapasla bizi yenmesi eee bizim ne farkımız kaldı o zaman biz sözde iyi oynayanların. Oyunu paso arapas atanlar değilde adam akıllı pas yapan insanlar kazanmaya başlayınca ben işte bu oyun olmuş derim ama şuan pes 13 te o kapasite yok.

amigalarda kick of larla sensible lerle başladık zamanında.oyunda bariz hatalar açıklar yok demiyorum zaten... fifa yı asla oynamam ama çünkü ben PES çiyim..inanıyorum ki 14 çok farklı olacak...

temennimiz o umarım gerçekten güzel olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

Az önce Çaylak Kupasını kazandım hilecilere rağmen

tebrikler kardeşim

Teşekkürler hocam
  • quote:

O değil de FIFA'nın da modları güzel be abi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şansal A

quote:

aynen. fifaya alışmaya çalışalı pesi açmaz oldum yaklaşık 2 ay oldu
  • quote:

quote:

quote:

aynen. fifaya alışmaya çalışalı pesi açmaz oldum yaklaşık 2 ay oldu

Benim PC kalsırsa FIFA'yı modlarından dolayı oynarım. Hele online müthiş.
  • quote:

quote:

PES
  • Fifanın oyuncuların koşusu bana komik geliyor.
    Ayrıca saha buz pisti gibi
    Umarım PES 2014 de bu hatalı oyununu düzeltirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunda 95-97 ortalamalı birçok oyuncu bana boş geliyor.(Xavi-Fabregas Hatta Messi bile) Oyunun mantığı hız ve güç üzerine kurulu.Bu ikisinin olmadığı oyuncular normal hayatta Süperstar bile olsa oyunda pek de işlevsel olmuyorlar.Hepsini alıp denedim ama Xavi mi K.P.Boateng mi diye sorsanız Boateng derim.Normalde biri 97 diğeri 84 falan gibi ortalamaya sahip ama oyunun yapısına Boateng daha uygun.Kalıplı hızlı hava topları daha iyi.Orta sahayı da kaplıyor.Başta en yüksek ortalamalı oyuncuları alayım diye Xavileri falan hepsini almıştım ama zamanla eski oyunculara dönüş yapmaya başladım.Mascherano bile çoğu 95 lik Defansif orta sahadan daha iyidir bence.82 ortalaması olmasına rağmen.
    Bilmiyorum bana mı öyle geliyor yoksa siz Xavileri falan kullanabiliyor musunuz?Benim oyun taktiğimde Minandinho dan farkı yok :) Ne ileri hızlıca dikine gidebilir ne kalıbıyla orta sahayı parseller ne hava topu alır.Pas atmak desen yanındaki adama hepsi atar o pası..
  • quote:

Bu oyunda 95-97 ortalamalı birçok oyuncu bana boş geliyor.(Xavi-Fabregas Hatta Messi bile) Oyunun mantığı hız ve güç üzerine kurulu.Bu ikisinin olmadığı oyuncular normal hayatta Süperstar bile olsa oyunda pek de işlevsel olmuyorlar.Hepsini alıp denedim ama Xavi mi K.P.Boateng mi diye sorsanız Boateng derim.Normalde biri 97 diğeri 84 falan gibi ortalamaya sahip ama oyunun yapısına Boateng daha uygun.Kalıplı hızlı hava topları daha iyi.Orta sahayı da kaplıyor.Başta en yüksek ortalamalı oyuncuları alayım diye Xavileri falan hepsini almıştım ama zamanla eski oyunculara dönüş yapmaya başladım.Mascherano bile çoğu 95 lik Defansif orta sahadan daha iyidir bence.82 ortalaması olmasına rağmen.
    Bilmiyorum bana mı öyle geliyor yoksa siz Xavileri falan kullanabiliyor musunuz?Benim oyun taktiğimde Minandinho dan farkı yok :) Ne ileri hızlıca dikine gidebilir ne kalıbıyla orta sahayı parseller ne hava topu alır.Pas atmak desen yanındaki adama hepsi atar o pası..

aynen katılıyorum

• quote:

quote:

Bu oyunda 95-97 ortalamalı birçok oyuncu bana boş geliyor.(Xavi-Fabregas Hatta Messi bile) Oyunun mantığı hız ve güç üzerine kurulu.Bu ikisinin olmadığı oyuncular normal hayatta Süperstar bile olsa oyunda pek de işlevsel olmuyorlar.Hepsini alıp denedim ama Xavi mi K.P.Boateng mi diye sorsanız Boateng derim.Normalde biri 97 diğeri 84 falan gibi ortalamaya sahip ama oyunun yapısına Boateng daha uygun.Kalıplı hızlı hava topları daha iyi.Orta sahayı da kaplıyor.Başta en yüksek ortalamalı oyuncuları alayım diye Xavileri falan hepsini almıştım ama zamanla eski oyunculara dönüş yapmaya başladım.Mascherano bile çoğu 95 lik Defansif orta sahadan daha iyidir bence.82 ortalaması olmasına rağmen.

aynen katılıyorum

75 ov lik dos alou diarra hepsinden iyi :)
  • maç yapan varmı ?
  • Herkesin ramazan ayı mübarek iftarları hayırlı olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: 01erkan01

Herkesin ramazan ayı mübarek iftarları hayırlı olsun...

erkan yapıyozmu maç
  • herkese hayırlı ramazanlar

arkadaşlar ben key aldım dükkandaki pc de oynayabiliyorum güncellemeler falan yaptım sorun yok.

evede kurayım dedim. sıfırdan pes 2013 kurdum app. dataya dlc 6,00 yı yükledim. patch 1.04 ü ve crakta yaptım. giriş noktası bulunamadı diye hata geldi.

bende çözüm olarak dükkandaki pcden kopyaladım pes dosyalarını üstüne attım ama olmadı. bir türlü evdeki pcye pes kuramadım cıldırcam . yardımınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boomer347

herkese hayırlı ramazanlar

arkadaşlar ben key aldım dükkandaki pc de oynayabiliyorum güncellemeler falan yaptım sorun yok.

evede kurayım dedim. sıfırdan pes 2013 kurdum app. dataya dlc 6,00 yı yükledim. patch 1.04 ü ve crakta yaptım. giriş noktası bulunamadı diye hata geldi.

bende çözüm olarak dükkandaki pcden kopyaladım pes dosyalarını üstüne attım ama olmadı. bir türlü evdeki pcye pes kuramadım cıldırcam . yardımınızı bekliyorum.

aynı keyle 2 pc de oynayamazsın
  • Maç yapmak isteyen var mı ? :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: boomer347

herkese hayırlı ramazanlar

aynı keyle 2 pc de oynayamazsın

aynı anda 2 bilgisayarda oynamıyacağım zaten. mesele eve pes 2013 kurdum dlc 6 yı ve patch 1.04 ü attım crackladım oyuna bazen giriyo patch1.03 olarak görünüyo online ayarları yapmaya daha gelmeden oyununuz güncel sürümde değildir diyor :( çıldırcam artık?
  • önce burdan,

http://pes13web.winning-eleven.net/pes13w_pc/patch/ 1.04 ü indir kur.. Daha sonra oyun içinden update yap...
  • 
Sayfa: önceki 599600601602603
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.