Şimdi Ara

Pc Power Gelip Gelmeme Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKDAŞLAR BİR ARKDAŞIMIN EVİNE GİTTİM VE PC ÇALIŞMIYORDU PC Yİ YAN YATIRINCA ÇALIŞIYOR DİK KOYUNCA KAPANIYOR AÇILMIYORDU HAFİFTEN YANA EĞİNCE ÇALIŞIYOR DİK TUTUNCA ÇALIŞMIYOR HERŞEYİNİŞ KONTROL ETTİK AMA YOK NEDEN ACABA OLUYORR YARDIM ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orjinalden alıntı: ROADDEVİL

ARKDAŞLAR BİR ARKDAŞIMIN EVİNE GİTTİM VE PC ÇALIŞMIYORDU PC Yİ YAN YATIRINCA ÇALIŞIYOR DİK KOYUNCA KAPANIYOR AÇILMIYORDU HAFİFTEN YANA EĞİNCE ÇALIŞIYOR DİK TUTUNCA ÇALIŞMIYOR HERŞEYİNİŞ KONTROL ETTİK AMA YOK NEDEN ACABA OLUYORR YARDIM ?

merhaba sevgili arkadaşım o dediğin arızayı powersuplayy yani güç kaynağından yapa bilir içersin de temassızlık ola bilir yada arkasında elektiriğin girdiği power kablosunda da sorun ola bilir bunlar bir dene
  • powersupply nin içinde bir temassızlık olabılır.
  • kablolarında bi temassızlık var kabloları düzeltip tekrar dene bide anakartın kasaya temas ediyormu onu bir daha kontrol et
    ne powerspulayı
  • woms yazıyı dikkatli okumadığın için hataların var. arkadasş farkındaysan herseyi kontrol ettik diyor bunda dolayi kontrol ettikdediğine göre ilk nereye bakarlar sence ? tabiki güç kablolarına bunlara baktık dediğine göre ???? sorun nerde sence :D ya güç kaynagında yada elektrik kablosunda
  • evet temassızlık olabilir
  • Öncelikle başlığınızı değiştiriniz.. İçerikle ilintileyiniz..

Sorununuz forum içindeki "kasayı yan yatır" muhabbetini hatırlattı..

Çözüm olarakda, bilgisayarınız hangi pozisyonda çalışıyorsa o pozisyonda bırakın..

düzeltme:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Yarbay -- 22 Eylül 2007; 22:50:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

Öncelikle başlığınızı değiştiriniz.. İçerikle ilintileyiniz..

Sorununuz konu içindeki "kasayı yan yatır" muhabbetini hatırlattı..

Çözüm olarakda, bilgisayarınız hangi pozisyonda çalışıyorsa o pozisyonda bırakın..

çok acıklayıcı yasmısın :)))

arkadasım cogu arkadasın soyledıgı gıbı bnmde aklıma tek bı ıhtımal gelıo o da kabloları kontrol etmen .

• quote:

hakkatten sonunda gerçek oldu 'kasayı yan yatır düzelir'lafı

• quote:

tebrik ediyorum en geçerli çözüm seninki bence

• MERHABA DOSTUM GECEN HAFTA BENIM DE BOLE BI SORUNUM VARDI
    TEK FARK YAN YATIRINCA DEGIL KASA OYNAYINCA KENDI KENDINI KAPIYODU VEYA ACILIYODU
    MERAK EDEREK ICINI ACTIM VE BAKTIM

(BENDEKİ) SORUN KAYNAGI : GUC DUGMESINE GELEN KABLOLARI SABIT VEYA SAGLM TUTMASI ICIN SIKILAN
    SLIKON GEVSEMIZ VE DUSMUS BU YUZDEN KASA OYNAYINCA GUC DEVREYE GIRIYO
    SANIRIM.........BILGISAYAR CALISIYO VEYA KAPANIYO BU YUZDEN...
    (BENDEKI) COZUM : GUC DUGMESINI ICENE BANLAYARAK SABITLEDIM OYNICAK YERI KALMADI......

SONUC : PROBLEM GUC KAYNAGI DUGMESINDEN KAYNAKLANIYO OLABILIR....
  • power supplynin kasadan çıkıp prize giden yeri temassızlık yapıyor olabilir bi oynat bakalım..başıma geldi.alakasız zamanlarda reset atar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

power supplynin kasadan çıkıp prize giden yeri temassızlık yapıyor olabilir bi oynat bakalım..başıma geldi.alakasız zamanlarda reset atar..

evet prizden çıkıp psu ya giren kablodada bi temasızlık olabilir.kötü bi durum herşeyi kontrol etmek gerekiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.