Teşekkür ederim valla acayip mutlu oldum bu sorundan kurtulduğum için, hibe bile edebilirim birine powerı umrumda deil yani
yunuZ01 arkadaşım sizin problem ile o kadar beyin fırtınası yaptık ki ,bu gün sabah P.C açtım ,yarım saat sonra P.C aniden kapandı ve sıkılıkla tekrarlamaya başladı .,ilk işim yedek PSU takmak oldu ,7-8 saattir kullanıyorum ,problem yok .
Gülme komşuna gelir başına
elektürükçü
kullanıcısına yanıt
geçmiş olsun sayemde en azından hemen duzeltebildin ya benim gibi aylarca sorun ne diye uğraşsaydın :)
yunuZ01Y
kullanıcısına yanıt
Sağolsın kardeşim , 35 yıldır elektronik ile uğraşıyorum ,mesleğim değil belki ama . bazen tecrübe en büyük yardımcı . burada sizlerin ifadeleri doğrultusunda biligi paylaşımı yapıyoruz. fakat profesyonel kişilerin bu konuda oldukça ketum davranışları üzücü. yurtdışı siteleri ziyaret ederim hatta üyeliklerim bile vardır . daha paylaşımcılar malesef . sizede geçmiş olsun . inşallah ziyaret eden herkese yardımcı olur ,sizin çözüme ulaşmış probleminiz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme