Şimdi Ara

PC Satıcam Sizce Ne Kadar Eder?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Pegatron IPXSB-H61 Anakart
    6 GB DDR3 Ram
    DirectX 11.2
    AMD Radeon HD 6510 Series 1GB
    1TB HDD
    Windows 10 Home 64 Bit Orjinaldir.

Kasa Casper Super Silent klasik kasalarından. DVD var.

GTA V Medium-Low arası açıyor 30 FPS altı düşmeden ama H1Z1 20 FPS ortalama.

Sizce ne kadar eder?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrNtlu -- 2 Haziran 2016; 11:51:24 >

• 650-750 arası sanırsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler
  • 500.
  • 350tl

• İ5 2400 tek başına 250 300 tl. Sistemin en az 600 700 tl ederi var

• Yunuzeus kullanıcısına yanıt
    650 700 arası fiyat belirledim bende teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    2 ay önce açıldı
    Bu pc ne kadar eder?
    7 yıl önce açıldı
    Laptop'um Ne Kadar Eder?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuko08

500.

Her parçaya 2. el olarak baktım 500tl çok az gibi geldi ama yinede teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

350tl

İşlemci ve ekran kartı bundan fazla ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrNtlu

quote:

Orijinalden alıntı: fuko08

500.

Her parçaya 2. el olarak baktım 500tl çok az gibi geldi ama yinede teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

350tl

İşlemci ve ekran kartı bundan fazla ediyor

senin bilgisayarın 5-7 yıl veya daha fazla. hiçbir parçanın garantisi yok.
    üzerinde yaptığın işlemlerin yıpratmaların garantisini veremezsin. 3-5 kere işlemci soğutucu takıp çıkartmış olabilirsin en az. buda yapacağın en küçük yıpratma oluyor.
    tek tek satmaya çalışsan bir parçayı hemen diğerini 1-2 yıl sonrada satabilirsin.
    ha adam alır evine gider, 1 günde bozulursa verdiği para havaya gider.
    bu vakitten sonra kimse salak değil. sahibinden gibi bir site 5-10 butona basıp bulunduğun şehir falan seçilmeden ilan bulunamaz. bunuda cahil insan beceremez yani.
    ona göre fiyat belirlersen sağlıklı bir satış için senin açından iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_kemal_1907 -- 2 Haziran 2016; 17:03:50 >

• ali_kemal_1907 A kullanıcısına yanıt
    Yok zaten sitem etmedim ben az geldi yani haklısınız bir şey diyemem. Açıkçası çok donanım bilgisi olan biri değilim yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum. İçini hiç açmam nerdeyse tozlanmaları temizlemek dışında onda da çok dikkat ederim. Zaten satarsam alıcak kişi arkadaşım sorun olmaz yani o konuda. Fiyat sorma sebebim oydu zaten yinede teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrNtlu

Yok zaten sitem etmedim ben az geldi yani haklısınız bir şey diyemem. Açıkçası çok donanım bilgisi olan biri değilim yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum. İçini hiç açmam nerdeyse tozlanmaları temizlemek dışında onda da çok dikkat ederim. Zaten satarsam alıcak kişi arkadaşım sorun olmaz yani o konuda. Fiyat sorma sebebim oydu zaten yinede teşekkürler.

ben sadece örnek verdim. işlemciyi açarsın veya açmazsın aldığından beri 5 yıl açmasan zaten içerisindeki macun onu götürür.
    yalnız bunlar yarısı plastik yarısı metal diğer yarısı ne olduğu belli olmayan parçalar. sata girişleri mesela zamanla eski kalitesini ve eski halini kaybediyor. durduğu yerde bozulabiliyor. en kaliteli dell marka laptop hediye gelmişti bana. ne oldu ? durup dururken kullanmadığımız halde ekranı akmıştı. 1 lira kadar ölü pixel gibi birşey olmuştu. 6 ay sonra düzeldi. ve ben onu sattım. milletin 1000 liraya zorladığı laptopu ( 2. el bilgisayar satan bir dükkana 350 liraya verdim) ekran düzelmiş olsada 750 - 850 - 1000 diye zorlamadım. durduğu yerde zaten bozuluyor bu elektronik aletler.

(ekran kartının üstüne kola döken, işlemci macunlarken defalarca yere düşüren gidip pin tamir ettiren ertesi gün sıfır fiyatına yakın isteyen aç ve dolandırıcı bir nesil mevcut ortada.)

ben bildiklerimi yazdım. mal sizin satacak olan sizsiniz. alacak olanıda düşünemem. anlatmak istediğim bu.
    iyi forumlar.

• ali_kemal_1907 A kullanıcısına yanıt
    Yok zaten anladım demek istediğinizi teşekkürler yeniden.
  • işlemci 200
    anakart 50
    ekran kartı 50
    ram 70
    kasa+psu 50
    hdd 100

Orjinal windowsun hatrına en fazla 550 lira eder.
  • Turuncu Sakal kullanıcısına yanıt
    Arkadaş 700 veririm dedi bende kırmicam onu yinede sağolun
  • Geçen haftalarda sattığım sistem

hd 6850 1gb
    phenom 955 be
    msi 870a-g54
    samsung 320gb 7200rpm
    geil enhance 8gb 1600mhz
    akasa genesis 450w

bunu 750'ye sattım. ona göre hesap et.
  • Süzme cahil bir enayiye denk gelirsen 2 bin liraya da satarsın ama bu o sistemin 2 bin lira edeceği anlamına gelmez. Fiyatı boşverelim normalde alınacak bir sistem de değil zaten. Tipik casper işte işlemci iyi ekran kartı çöp. Gerçekten 700 veren varsa hemen sat.
  • Turuncu Sakal kullanıcısına yanıt
    Valla zamanında bilgisayarın içinde ne olduğunu bilmiyoken aldık işte aslında beklediğimden uzun götürdü beni ama şuan hiç bir halta yaramıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.