Şimdi Ara

PC SECURITY adlı programı kaldıramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pc securıty'i nasıl kaldıracam bir türlü yapamıyorum,program vistada sorun çıkardıgı için kaldırmaya çalışıyorum ama olmuyor,çünkü program şifreleme programı oldugu için şifreyi girmeden kaldırılmıyor şifreyide kabul etmiyor.Bu pislikten nasıl kurulurum acaba??? Bu sorunu çözene duacıyımm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srdrxxx -- 2 Eylül 2007; 14:13:38 >

• yok mu bu işi bilen bi arkadaş???
  • güvenli kipten dene bakalım
  • denedim ama ordada silinmiyo,aynı uyarıyı veriyo
  • Selamlar..
    usta daha önce o programı kullanmadım ama kurulduğu klasörlerdeki dosyaları silmeye çalış .Silemeyipte hata aldığın dosya kulanola dosyadır yani büyük ihtimalle senin başına iş açan dosya veya dosyalar.Bunlarıda unlocker ile silebilirsinhttp://ccollomb.free.fr/unlocker/unlocker1.8.5.exe
    vistayı destekliyormuş ben xp kullanıcısıyım. Umarım problemini çözebilirsin
    Saygılarımla
  • hiçbirsey olmadı! bu mal program herşeyin düzgün çalışmasını engelliyo ama herşeyin,bu işin sonu format gibi gözüküyo,bunu halledebilecek biri yok mu??? sinirden mause kırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srdrxxx -- 2 Eylül 2007; 16:54:13 >
  • arkadaşlar bunun formattan başka bi yolu olmalı lütfen yardım edin
  • analayan bi Allah'ın kulu yok mu ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: srdrxxx

analayan bi Allah'ın kulu yok mu ya

Programı kaldırmadan önce açmayı deneyin..O programın ilk şifresi(eğer değiştirmediyseniz) SECURITY dir..Buyuk harfle
  • quote:

Orjinalden alıntı: awallabilla

quote:

Orjinalden alıntı: srdrxxx

analayan bi Allah'ın kulu yok mu ya

Programı kaldırmadan önce açmayı deneyin..O programın ilk şifresi(eğer değiştirmediyseniz) SECURITY dir..Buyuk harfle

arkadaşım onları biliyorum sorun şu: ben bunu kurdum secruty kısmını falan geç şifreyi değiştirdim fakat vistada uyumsuz olunca daha sonra yeni şifreyi yazdıgımda yanlış dedi,ilk şifreyi de haliyle kabul etmedi,şidi de her bi haltın çaılşmasında sorun yaratıyo. silip kurtulmaya çalışıyom olmuyo işte

• Programın kendi içinde uninstall bölümü olması lazım..Vistada sorun cıkardığı için bende kaldırdım o programı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

Programın kendi içinde uninstall bölümü olması lazım..Vistada sorun cıkardığı için bende kaldırdım o programı..

programın içine girebilsem onu yapacaktım zaten ama program şifreyi kabul etmiyor pc ye kafayı yedirtiyor ve sonunda acı son format!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srdrxxx -- 3 Eylül 2007; 12:22:36 >
  • kayıt defterinden degerlerini sil !!!!!!!!!

çok sakat bi proğram!!

format atma !
  • kayıt defterine de girilmiyo
  • Arkadaşım Ben Bir Hata Yaptım Sen Sakın Yapma Zorla Sakın Kaldırma Yok İmleçte Her Açtığında Kalıyor Sen Şöle Yap Şifre Bölümüne " SECURITY " Yaz Ben Her Bilgisayarı Açtığımda Quit Yapıyorum SECURITY Yazıyorum OLuyor.
    İnş Sende Olur Ben Format Atacam 3 4 Aydır Böle Bende Sakın Zorla Silme...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiImPro

Arkadaşım Ben Bir Hata Yaptım Sen Sakın Yapma Zorla Sakın Kaldırma Yok İmleçte Her Açtığında Kalıyor Sen Şöle Yap Şifre Bölümüne " SECURITY " Yaz Ben Her Bilgisayarı Açtığımda Quit Yapıyorum SECURITY Yazıyorum OLuyor.
    İnş Sende Olur Ben Format Atacam 3 4 Aydır Böle Bende Sakın Zorla Silme...

2007 konusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görmedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.