Şimdi Ara

Pc sesini kapatıyorum yinede ses geliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar via hd audio onboard ses kartı var. 5+1 bağladım ön sag hoparlörde bi sorun var. pc den sesi tamamen kapatsamda ön sag hoparlörden düşük seviyede ses geliyor (müzik sesi) ve pc den sesi açsamda bu hoparlör aynı sevide ses vermeye devam ediyor. Bilgisayardan bagımsız gibi. driverın son sürümünü indirdim ama sorun düzelmedi. Driverı siliyorum win7 nin kendi yükledigi driverdada aynı sorun oluyor. Neden olabilir acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralsado -- 1 Şubat 2012; 9:58:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kralsado

Arkadaşlar via hd audio onboard ses kartı var. 5+1 bağladım ön sag hoparlörde bi sorun var. pc den sesi tamamen kapatsamda ön sag hoparlörden düşük seviyede ses geliyor ve pc den sesi açsamda bu ses aynı sevide ses vermeye devam ediyor. Bilgisayardan bagımsız gibi. driverın son sürümünü indirdim ama sorun düzelmedi. Driverı siliyorum win7 nin kendi yükledigi driverdada aynı sorun oluyor. Neden olabilir acaba ?

Bilgisayarı kapatsanız bile hoparlörün kendiliğinden bir ses gelir.Bilgisayarı kapatınca hoparlörü de kapatın.Yine ses geliyor mu? İkincisi ise usb harddisk gibi manyetik alana sahip herşeyi hoparlörünüzden uzak tutmaya bakın.Birbirlerini etkileyebiliyorlar.
  • orun imzası:
    Sorunlu Olay Adı: APPCRASH
    Uygulama Adı: SETUP.EXE_unknown
    Uygulama Sürümü: 0.0.0.0
    Uygulama Zaman Damgası: 04af3e70
    Hata Modülü Adı: zlib1.dll
    Hata Modülü Sürümü: 1.2.3.0
    Hata Modülü Zaman Damgası: 42de1dda
    Özel Durum Kodu: c0000005
    Özel Durum Uzaklığı: 00005f48
    OS Sürümü: 6.1.7600.2.0.0.256.1
    Yerel Kimlik: 1055
    Ek Bilgiler 1: 0a9e
    Ek Bilgiler 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
    Ek Bilgiler 3: 0a9e
    Ek Bilgiler 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Çevrimiçi gizlilik bildirimimizi okuyun:
    http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x041f

Çevrimiçi gizlilik bildirimi yoksa, lütfen çevrimdışı gizlilik bildirimimizi okuyun:
    C:\Windows\system32\tr-TR\erofflps.txt

konu açamıorm buraya yazaym dedim... bu hatanın çözümü ne...

• quote:

Arkadaşlar via hd audio onboard ses kartı var. 5+1 bağladım ön sag hoparlörde bi sorun var. pc den sesi tamamen kapatsamda ön sag hoparlörden düşük seviyede ses geliyor ve pc den sesi açsamda bu ses aynı sevide ses vermeye devam ediyor. Bilgisayardan bagımsız gibi. driverın son sürümünü indirdim ama sorun düzelmedi. Driverı siliyorum win7 nin kendi yükledigi driverdada aynı sorun oluyor. Neden olabilir acaba ?

Bende de 4+1 var. Işığı kapatıp açınca ses geliyor arada. Sanırım elektromıknatıslardan dolayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: disrespect

orun imzası:
    Sorunlu Olay Adı: APPCRASH
    Uygulama Adı: SETUP.EXE_unknown
    Uygulama Sürümü: 0.0.0.0
    Uygulama Zaman Damgası: 04af3e70
    Hata Modülü Adı: zlib1.dll
    Hata Modülü Sürümü: 1.2.3.0
    Hata Modülü Zaman Damgası: 42de1dda
    Özel Durum Kodu: c0000005
    Özel Durum Uzaklığı: 00005f48
    OS Sürümü: 6.1.7600.2.0.0.256.1
    Yerel Kimlik: 1055
    Ek Bilgiler 1: 0a9e
    Ek Bilgiler 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
    Ek Bilgiler 3: 0a9e
    Ek Bilgiler 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Çevrimiçi gizlilik bildirimimizi okuyun:
    http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x041f

Çevrimiçi gizlilik bildirimi yoksa, lütfen çevrimdışı gizlilik bildirimimizi okuyun:
    C:\Windows\system32\tr-TR\erofflps.txt

konu açamıorm buraya yazaym dedim... bu hatanın çözümü ne...
    O anlamda ses degil mesela müzik açıyorum hoparlörden ses açıkken bilgisayardan tamamen kıssamda sag ön hoparlörden müzik sesi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralsado -- 1 Şubat 2012; 14:22:49 >

• bilen yokmu arkadaşlar sırf bu yüzden format atmak istemiyorum. hoş formatlayınca düzelcegide belli degil.
  • Benimde leptopta öyle bende direk kapayok 0lıyom.
  • birindede telefon konuşmaları geliyordu
  • quote:

O anlamda ses degil mesela müzik açıyorum hoparlörden ses açıkken bilgisayardan tamamen kıssamda sag ön hoparlörden müzik sesi geliyor.

Bende de aynısı oluyor. Bilgisayardan kapatıyorum sesi hiç olmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.