Şimdi Ara

Pc simsiyah oldu tw den bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pcm simsiyah oldu hiçbirşey görünmüyo. Ama görev yöneticisini çalıştırmayı başardım ordan internete vb girebiliyorum. Ama denetim masası vb. yerlere girerken izniniz yok diyo. Çözümü var mıdır tw den bakabilirsiniz..

• Görev yöneticisi'ni açıp uygulamalar sekmesini açın ve "Yeni Görev"'e tıklayın ardından açılan pencereye "explorer.exe" yazın masaüstünüz açılacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • buresema B kullanıcısına yanıt
    pcninde geri yükleme (recovery) var ise pcni kurtarabilirsin

edit:geri yükleme sırasında tüm veriler silinir..
  • exploler.exe yazınca izniniz yok diyor. Kurtarmada açılmıyo denetim masası vb. giriş izni vermiyor.

Arkadaşlar dün o kadar uğraştım olmuyor biri tw ile bakabilirmi.
  • Görev Yöneticisi -> Dosya -> Yeni Görev (Çalıştır) -> msconfig

komutunu yazdıktan sonra Başlangıç sekmesi altından arka planda çalışan program ve uygulamaları kontrol edin. Son zamanlarda yüklemiş olduğunuz program veya uygulama arka planda çalışıyorsa yanındaki kutucuktan tik işaretini kaldırın

Yine aynı ekranda sistem haricinde arka planda çalışan program ve uygulamaları kapatın, bilgisayarınızı yeniden başlatın.
  • Başka bi siteden biri bağlandı tw den düzelmez bu dedi format at dedi. O yüzden deniyemiycem k.b. Bana 0dan format atmayı anlatabilirmisin. 0 dan ama ilk formatım olcak. Teşekkürler şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buresema

Başka bi siteden biri bağlandı tw den düzelmez bu dedi format at dedi. O yüzden deniyemiycem k.b. Bana 0dan format atmayı anlatabilirmisin. 0 dan ama ilk formatım olcak. Teşekkürler şimdiden.

İlk öncelikle önemli dosyalarınızı yedeklemenizi öneririm işletim sisteminiz Windows 7 ise bu sayfa size yardımcı olabilir:http://forum.donanimhaber.com/m_29885855/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: buresema

Başka bi siteden biri bağlandı tw den düzelmez bu dedi format at dedi. O yüzden deniyemiycem k.b. Bana 0dan format atmayı anlatabilirmisin. 0 dan ama ilk formatım olcak. Teşekkürler şimdiden.

güvenli modda açılıyorsa düzeltebiliriz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.