bilgisayarim elektrik kesilio gibi kapaniyor bu olmadan once acilmiyordu power supply yanmis yeni bi tane aldim ama simdide surekli kapaniyor bazen 5dk bazende 1 saat calisio anakart da problem var dedi bi pc tamircisi yeni anakart aldim ayni sekilde surekli kapaniyor ram leri cikarip takiyorum bazen uzun dayaniyor yarim saat 1 saat gibi cpu cok isinmio bios dan bakiyorum 39 C,sistemi yeni kurdum problem devam ediyor..... yardima ihtiyacim war........(amd athlon 5600+,4gb ram,geforce 8800gs,gigabyte ga-ma74gm-s2h,psu=420w)
Sorun güç karnağında. Ama güç kaynağının 24 pinlik kablosunun uçlarınada bak.İletkensizlik olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: şampiyon bilo
Sorun güç karnağında. Ama güç kaynağının 24 pinlik kablosunun uçlarınada bak.İletkensizlik olabilir.
katılıyorum
ayrıyetten ankart ve ilemcin arasında gerceklesebılecek anlasmazlıkta sebep olabılır her seferınde soluyorum en ıyı sıcaklık testı ınsanın kendı tenidir.Direk işemci fanını cıkartıp parmagıı koy ve pc ni aç o zamn anlasılır asırı ısınıp ısınmadıgı.
anakarti degistirdim dun deistirdim asus wardi gigabyte aldim ayni sorun power supply yanmisti yeni power aldim islemci yada ekran karti die dusunuodum
bi de goruntu gelmiyor artik :S aciyorum pc yi monitor no signal diyo ekran kartindan olabilirmi ?
son olarak ekran kartini cikardim yine ayni problem neyden olabilir arkadaslar ya yardim
sampiyon bilo abi pc den anliosun litvanyada yasiyorum 4-5 tamirciye goturdum bulamadilar kendim deneye deneye buldum sorun guc kaynagindaymis 24 pinlik lazim normalde benim yeni aldigim guc kaynagi 20 pinlik arkadasinkini denedik 24 lugu sorun kalmadi tebrikler msn yide ozelden yazarsan eger sakincasi yoksa pc ile ilgili sorun yasarsam direk ehline sorarim
aynı sorun bendede var anakart,hdd,ram ne varsa değiştirdim ama nedense bilgisayar birden bazen elektrik kesilmiş gibi kapanıyor bu kapanma süresi oyun oynarken filanda değil internette gezinirkende oluyor kullandığım güç kaynağı 350 lik..acaba yetersizmidir..?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme