Şimdi Ara

Pc sürekli yeniden başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar pc sürekli reset atıyor ram uyuşmazlığı yok hdd de sorun yok bilmiyorum anakart mı yoksa psu mu yetmiyor yada ekran kartı mı sorun çıkarıyor??
    e2140 1.6 x2 intel cpu
    2 gb (1024*2)667 mhz ram
    40 gb ide hdd
    300 w psu

bana ekran kartından gibi geliyor çnkü oyun açmayınca reset atmıyor fkat pc biraz yavaşlıyor(formattan öncekine göre) oyun ya ilk açarken yada 10 dk sonra reset atıyor.Mavi ekranı 1-2 sn görüyorum.Ayrıca pc yi ilk açarken 8-9 kere res atıyo ondan sonra masaüsütne dönüyor 9.dada pc açılıyo zaten yardımlarınızı bekliyorum
    karışık yazdıysam yada Türkçe'mizi katlettisem kusura bakmayın acele yazdım...

• 1. si anakartı yazmamışsın belki anakartta bi uyuşmamazlık vardır ramlere 2. ekran kartını yazmamışsın 3. ise psu nun markası ne peek değeri nedir?
  • Anladigim kadariyla sizin sorununuz isi ile alakali. Oyuna girerken yada 10dk sonra reset atiyor demissiniz, burdan anladigim kadariyla islemciye bir yuk binme durumunda sicakliktan dolayi reset atiyor.

Sistem bilesenlerinden bilgisayarinizin yeni olmadigini soyliyebilirim. Burdan yola cikarak daha once hic bilgisayarinizin icini acip temizlik yaptiniz mi? Ozellikle cpu'nun fanini kontrol edin yada heatsink yerinden oynamis olabilir. Cpu faninin yerine iyice oturduguna ve temiz olmasina dikkat edin.

Saygilarimla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.