Bildirim
Pc temizledim ekran gelmiyor
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
takma kafana fazla düzelir zamanla. -
Hocam dalgamı geçiyosun ? -
Statik elektrik sorunu olabilir, statiği atmayı deneyebilirsin, bir de soğutucu montajı ile 12v cpu güç girişini kontrol etmende fayda var. -
Hocam diğer bilgisayarda ekran kartımı ramimi taktim denedim oda aynı sorun oldu ondadamı statik elektrik oldu bide nasıl gidicek o elektrik -
Asıl sen dalga mı geçiyosun ? İşlemciyi soğutucusuz çalıştırıp ekran gelmiyor diyosun. -
İşlemciyi soğutucusuz 1 kere çalıştırdım sadece 2 dakika işlemci yanmış olamaz dimi ? -
Hayır işlemci öyle kolay yanmaz.Aşırı ısınmada pc kendini kapatıp korumaya alır.
Çevrende Donanım montajından anlayan biri varsa tüm parçaları söküp tekrar montajlayın. -
Ah kardeşim anlamazsın neden kurcalarsın ki 😊😊 -
40 kere söylüyoruz parçalara ellerken metale falan dokunun ondan sonra yapın ne yapacaksanız diye hatta pcb lere hiç dokunmayın bile
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X