Şimdi Ara

PC TOPLADIM AÇILMIYOR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar işyerime pc topladım, tüm parçaları birleştirdim ama monitöre bios gelmiyor. Tüm fanlar dönüyor, hd tıkırdıyor, anakartın ışığı yanıyor ama ekrana görüntü gelmiyor.

Anakart Asus H87 PLUS, İşlemci i7 4790, Seagate 1 TB sata, 2x4GB hyperx ram, (120GB hyperx ssd henüz bağlamadım)

GT630 ekran kartından görüntü alamayınca anakart üzerindeki dvi çıkışından görüntü almaya çalıştım ama her ikisine de bağladığımda görüntü yok.

Ramleri tek tek farklı slotlara taktım ama sorun çözülmedi. Güç kaynağım 550 vat Corsair, onunla ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

Bağlantıları kontrol ediyorum eksik yok gibi, olsa olsa anakartta olabilir problem.

İşyerime aldım ve yarın sabah teslim etmem gerekiyor. Baya hassas bir mevzu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caymana -- 21 Ağustos 2014; 23:22:40 >

• Merhaba. Google'a "bilgisayar toplama sihirbazı" yazın. Bununla ilgili siteler çıkacaktır. Oradan aldığınız parçaları seçin uyumsuz varsa zaten sistem bildiriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Woozie kullanıcısına yanıt
    Almadan önce detaylıca araştırdım, parçalar arasında uyumsuzluk olduğunu düşünmüyorum Woozie...
  • Sen yine de bir kontrol et etmediysen toplama işi sıkıntıdır. Veya parçaları takıp pc çalıştırması için parçaları aldığın yerden yapsaydın keşke birleştirmeyi.

• Baktım ama hep mağazaların stok bilgisini veren toplama sihirbazları var. Dediğiniz gibi bir sihirbaz bulamadım. Bir daha bakıyorum madem...
  • İşlemciyi ve fanlarını tekrar kontrol et istersen ramlarden birini söküp öyle aç. Bilgisayardan çok anlamıyorum belki yardımcı olabilirim diye düşünüyorum.

• Woozie kullanıcısına yanıt
    Anakartın uyumluluk listesinde ramler ve işlemci var. Zaten şuan sadece onlar bağlı. Yalnız not düşmüşler, '4. nesil işlemciyi kullanmadan önce anakartın BIOS updateini yapmanızı öneririz' diyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ram yükselttim PC açılmıyor
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: caymana

Baktım ama hep mağazaların stok bilgisini veren toplama sihirbazları var. Dediğiniz gibi bir sihirbaz bulamadım. Bir daha bakıyorum madem...

Siteyi size ÖM olarak gönderiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: caymana

Herkese selamlar,

Arkadaşlar işyerime pc topladım, tüm parçaları birleştirdim ama monitöre bios gelmiyor. Tüm fanlar dönüyor, hd tıkırdıyor, anakartın ışığı yanıyor ama ekrana görüntü gelmiyor.

Anakart Asus H87 PLUS, İşlemci i7 4790, Seagate 1 TB sata, 2x4GB hyperx ram, (120GB hyperx ssd henüz bağlamadım)

GT630 ekran kartından görüntü alamayınca anakart üzerindeki dvi çıkışından görüntü almaya çalıştım ama her ikisine de bağladığımda görüntü yok.

Ramleri tek tek farklı slotlara taktım ama sorun çözülmedi. Güç kaynağım 550 vat Corsair, onunla ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

Bağlantıları kontrol ediyorum eksik yok gibi, olsa olsa anakartta olabilir problem.

İşyerime aldım ve yarın sabah teslim etmem gerekiyor. Baya hassas bir mevzu...

bios pilini sök 5 dk bekle tak. öyle açmayı dene

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.