Şimdi Ara

PC Topladım Yardıma Ihtiyacım Var!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam, ben kendimce bir bilgisayar topladım bütçeme göre aşağı linkleri paylaşacağım. Sizden istediğim acaba bu PC tam performans gösterebilir mi ? Ne zamana kadar performanstan düşmez yeni nesil oyunları High / Ultra'da kaldırır mı ? Ve bunun gibi parçalar için öneriler ve bilgilerinizi öğrenmek isterim. Yardımcı olursanız sevinirim :)

Işlemci : Intel Core i5 6600K 3.90 GHz Quad Core Skylake
    Ekran Kartı : MSI GAMING GeForce GTX 1060 6GB
    Ana Kart : MSI Performance Gaming Intel Z170A Gaming Pro Carbon
    Ram : Kingston HyperX FURY Black 16GB Kit (2x8GB) 2133MHz DDR4
    Güç Kaynağı : EVGA 650 GQ, 80+ GOLD 650W
    HDD : WD Blue 1TB
    Soğutucu : Cooler Master Hyper 212 EVO veya DeepCool Lucifer K2 Hangisi almalıyım ?

Monitör, SSD gibi parçalar bende bulunmakta. Ben bu parçaları almayı düşünüyorum. Sizce güzel bir gaming pc için yeterli midir ? Öneri ve düşüncelerinizi bekliyorum arkadaşlar.

MSI GAMING GeForce GTX 1070 8GB Eğer bu Ekran kartını almaya kalkarsam i5 6600k ile darboğaz yapar mı ? Birde bu soruma cevap verirseniz sevinirim. Ekran kartı konusunda kararsızım anakarıtımı SLI destekli seçtim belki ilerde SLI yaparım diye fakat Gtx 1060'da maalesef SLI desteği bulunmadığından aklım bu aralar Gtx 1070 almaktan yana.

• atakansrc kullanıcısına yanıt
    i5 6600k,Gtx 1070 e yeter diye düşünüyorum.Yetmediği yerde işlemcinize hafif overclock yaparsınız.Fakat sli için işlemciniz yetmez.
  • cool1st kullanıcısına yanıt
    Cevabın için teşekkürler. SLI olayını zaten yıllar sonra belki 2 belki 3 sene sonrası için düşünüyorum 2 tane 1070 takarak o günün oyunlarını yine yüksek performans ile çalıştırmak için. 2 - 3 sene içinde işlemci değiştirebilirim onda sıkıntı yok. Şuanlık 1 adet 1070 zaten işimi çok rahat görür. 6600k ile darboğazda yapmaz diyorsan ne mutlu bana :)
  • Rx 480 al kardes 20 sene yeter diyolar.
  • GecenGunYineParisteyim G kullanıcısına yanıt
    Önerin için teşekkür ederim ama AMD almayı istemiyorum. Kendimden biliyorum :) AMD D12 ve Vulkan'da şuan daha iyi dursa da, Nvidia köşeye çekilip AMD'nin Nvidia'yı geçmesine izin vermez bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakansrc -- 9 Ekim 2016; 19:49:02 >
  • Up up up. Yardım lazım :)
  • atakansrc kullanıcısına yanıt
    gtx1070in ucuz bir modelini alında bari neden rx480 almadımda gtx1060 aldım diye üzülmeyin kafanız rahat olur

bu arada sli yapmadan i5 6600k gtx1070e tam yetecektir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardıma ihtiyacım var
    7 yıl önce açıldı
    Yardıma ihtiyacım var
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Overclockmanyağı kullanıcısına yanıt
    Cevabın için teşekkürler :) Şuan gönlüm 1070'den yana yıllardır kötü PC kullandığım için biraz paraya kıyıp güzel bir şey toplamaya çalışıyorum o yüzden de 1070'e kaydı gönlüm :) MSI Gaming X modelini almayı düşünüyorum şahsen şuan.
  • Up up up!
  • Up!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.