Şimdi Ara

pc toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eski bi pc im var nasıl modifiye edebilirim

• Sistem nedir? Harcamayi dusundugun para nedir?
  • CCaaNN kullanıcısına yanıt
    3 bin tl birkaç parçasını 2. el almayı düşünüyorum
  • efraim44 E kullanıcısına yanıt
    Eldeki sistemden bi parca kullanacak misiniz? detayli olarak sistemi yazmazsaniz ek bir yardim gelmez. 3.000 TL ye komple bir sistem de dizebilirsiniz az cok idare eder.
    pc mi satıp dizmeyi düşünüyorum
    Teknobiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    Teknobiyotik E1 AMD Edition - AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, RX570 4GB, 8GB Ram, 1TB HDD Oyuncu Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/kampanyali-oyuncu-bilgisayarlari/dark-e1-amd-edition-amd-ryzen-5-1600-3-2ghz-rx570-4gb-8gb-ram-1tb-hdd-oyuncu-bilgisayari.html

Bu sistemi alabilirsiniz. Kendiniz dizerseniz ayni parcalarda islemciyi R3 1200 yaparsiniz, ekran kartini da 2. el Rx570 alirsiniz.

sen benim pc imdeki bilgilerimi görüyon bunları not almıştım
    Evet gorebiliyorum, mevcut anakart DDR3 ve H55 chipsetli, o yuzden R3 1200 takamazsin. Kendi sisteminden herhangi bir parcayi kullanmani onermiyorum, sifirdan direkt yukarida attigim sistemi alip gec, arastirdikca kaybolursun icerisinde. Eger cok oyun oynamam diyosan su sistemi alabilirsin;

Teknobiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    Teknobiyotik E1 Versiyon 2020 - AMD Ryzen 3 1200 3.1GHz, RX570 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/kampanyali-oyuncu-bilgisayarlari/teknobiyotik-e1-versiyon-2020-oyuncu-bilgisayari.html

3000 tl gibi bir pc arıyorum yada sisteme ekstra ekran kartı almayı düşünüyom 3000 tl pc önerebilirmisin yada i5 650 işlemciye uyumlu en yüksek ekran kartı ne söyleyebilirmisin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.