Şimdi Ara

pc toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    pc toplamak istiyorum ama pek bi bilgim yok bu konuda. 3bin tlye kadar yolu var kasa sadece. monitör, mause , klavye hariç 3 bin tl.
    vatan bilgisayarda hazır sistem varsa tavsiye edeceğiniz yada, şu parçaları tavsiye ederim şöyle bi sistem var derseniz çok yardımınız dokunur.
    pcde oyun oynanmayacak ama pcyi kasan mimari çizimler, render falan alınacağı için ram olayını biraz abartsak problem çıkmaz sanırım. çünki daha önceki sistemimde baya kasıyodu bu işleri yaparken.
    lütfen yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
    teşekkür ederim şimdiden kolay gelsin.

• neyse kimse cvp vermedi sanırım kazıklancam saçma sapan bi sistem alıp hazır =)
    teşekkürler yinede arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kermit_frog

neyse kimse cvp vermedi sanırım kazıklancam saçma sapan bi sistem alıp hazır =)

Kasa
    1 x Cooler Master HAF RC-912 Advance 2xUSB 3.0 Portlu Performans Kasası (RC-912A-KWN1) 229,91 TL+KDV
    Güç Kaynağı
    1 x Seasonic M12II 80+ Plus Bronze 620W Modüler Güç Kaynağı 191,27 TL+KDV
    İşlemci
    1 x INTEL Core i7-3770 LGA 1155 8MB 3.5GHz Dört Çekirdekli 22nm İşlemci (Ivy Bridge) 656,88 TL+KDV
    İşlemci Soğutucu
    1 x Akasa Venom AMD/Intel LGA 775/1156/1155/1366/2011 İşlemci Soğutucusu 92,54 TL+KDV
    Anakart
    1 x Asrock Z77 PRO3 Intel 1155 Soket DDR3 USB3 SATA3 ATX Anakart (Ivy Bridge) 219,88 TL+KDV
    Bellek
    1 x Team Xtreem Vulcan 16GB (4x4GB) DDR3 1600Mhz Low Voltage CL9 Dual Kit PC Belleği 220,25 TL+KDV
    HDD
    1 x Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM 64 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (ST1000DM003) 194,75 TL+KDV
    SSD
    1 x Team Xtreem S3 120GB 550-500MB/sn SandForce Kontrolcülü 2.5" Sata3 SSD (Senkron Nand) 262,75 TL+KDV
    Ekran kartı
    1x PNY Quadro 2000 1GB DDR5 128 Bit PCI Ekspres Profesyonel

Toplam tutar : 3.031,10 TL - Teknobiyotik

• sakın intele o kadar para yağdırma amd al. sen bilirsin ama eğer intel alırsan gerçektende çok faxla kazıklanırsın. intelin 2 katı performansında
    amd fx-8180 al fiyatı en fazla 450 tl ve hız aşırtma olmadan 3.6 ghz, hız aşırtma ile 8 ghz dünya rekoruna sakip karar senin.ayrıca 8 çekirdekli bir işlemcidir. kar ettiğin para ile de git asus hd 7970 3gb 384 bit al. muazzam bir ekran kartıdır. bizzat test ettim.
    NİYE BU İNSANLAR GÜZELİM AMD VARKEN GİDİP İNTEL ALIYORLAR. KAFAYI YEDİM DERDİMİ DUVARLARA ANLATIYORUM BAK
  • ayrıca nigel gearsley arkadaşın önerdiği ekran kartını alacaksan hiç alma daha iyi. o kartlan 1990 model çizimleri bile yapamazsın al 3 gb 384 bit kasarsa gel sende beni kas.
  • varmı başka fikri olan ?
    çünki işlemci ve ekran kartı değişirse soğutucu ve anakart değişcek sanırım ?
    yerine neler gelecek pek bilmiyorumda eheh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kermit_frog -- 5 Eylül 2012; 2:19:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kermit_frog

neyse kimse cvp vermedi sanırım kazıklancam saçma sapan bi sistem alıp hazır =)

görmedim hocam.
    vatandan alacaksanız sistemi orada toplatmayın. orada defolu parça taktıklarını duydum ama ne kadat doğru bilemem. sistem olarak ise;
    i7 3770K veya 2700K
    3770K alacaksanız işlemci soğutucusunu h100 alın
    ram olarak 16gb vengeance corsaşr 8*2 alabilirseniz alın ama yoksa 4*4 de olur 1600mhz ram
    ekran kartı quadro 4000 veya quadro 5000 K5000 olabilir bütçenize bağlı
    kasa olarak bir mid tower veya big tower bakın.
    psu olarak corsair hx veya tx serisi 750W+80 bişey alın
    hdd olarak seagate barrocuda 7200rpm 64mb 1-2tb hdd
    ocz vertex 4 128gb sdd
    anakartı asus alın çizgi elektronik garantisi yüzünden z77 pro olur veya z77 delux olur.

hocam burada bazı arkadaşlar amd dediğini okudum. buada amd'nin son çıkardığı işlemcinin ezildiğini görebiliyorum 3d testlerinde.
    http://www.donanimhaber.com/islemci/haberleri/AMD-FX8120-Video-inceleme.htm
    eski 2500K geçmiş hocam. bu yüzden render'larda amd kullanılmaz.

bir de bazıları amd 7000 veya 670-680 alın diyor. bunu siz oyun için alacaksanız 7000 veya 600 serisi alabilirsiniz ama eğer render kullanacaksanız sadece quadro serisi nvidia öneririm. yazılım farkları olduğu için quadro'lar render'larda daha iyi bit performans sunuyor. kasayı siz seçin çünkü onu siz kullanacaksınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toplama GAMİNG masaüstü PC
    6 ay önce açıldı
    Toplama PC 2000TL
    10 yıl önce açıldı
    Pc Toplama da yardım
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok çok teşekkür ederim =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atahan SIR

ayrıca nigel gearsley arkadaşın önerdiği ekran kartını alacaksan hiç alma daha iyi. o kartlan 1990 model çizimleri bile yapamazsın al 3 gb 384 bit kasarsa gel sende beni kas.

ARKADAŞ MİMARİ TASARIMLAR VE RENDER ALICAK SEN NEYDEN BAHSEDİYORSUN!?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nigel gearsley

quote:

Orijinalden alıntı: Atahan SIR

ayrıca nigel gearsley arkadaşın önerdiği ekran kartını alacaksan hiç alma daha iyi. o kartlan 1990 model çizimleri bile yapamazsın al 3 gb 384 bit kasarsa gel sende beni kas.

ARKADAŞ MİMARİ TASARIMLAR VE RENDER ALICAK SEN NEYDEN BAHSEDİYORSUN!?

özür dilerim abi kafam çok karışık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.