Şimdi Ara

pc toplama iskenderun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    internet üzerinden bilgisayar topladım ama montaj kısmına cesaret edemiyorum.
    iskenderunda bildiğiniz iyi bir bilgisayarcı var mı? ilk gördüğüm bilgisayarcıya da girmek istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyto11

merhaba arkadaşlar.
    internet üzerinden bilgisayar topladım ama montaj kısmına cesaret edemiyorum.
    iskenderunda bildiğiniz iyi bir bilgisayarcı var mı? ilk gördüğüm bilgisayarcıya da girmek istemiyorum.

Vatan Bilgisayar
    NB İskenderun
    Ulaşım Bilgileri
    Prime Mall AVM Numune Mah. Eyüp Sultan Cad. / No:1 Mağaza No: BF - 015
    HATAY/ /Türkiye
    İletişim Bilgileri
    Telefon: 326 619 21 02
    Fax: 0326 619 21 03

parçaları aldınmı bilmiyorum eger almadıysan vatandan al parçaları sana sistemi toplasınlar. yada internetten farklı siteler var teknobiyotik, eksen bilgisayar vb. oralardan topla sistemi kurup göndersinler sana. yok eger parçaları aldın ise ona birşey diyemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmlhyt -- 13 Kasım 2014; 2:54:11 >
  • Hiç millet le uğraşma kendin topla istersen uzaktan yardım edebilirim sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 gundur vatandan parcalari bekliyorum yok mu forumda vatandan birisi ise el atacak bir babayigit.?Yarin bir hafta olacak. Taksit taksit parca geliyor.upsin helali var kargoya verildi gibi bana urunler geliyor is ki vatan kargoya versin.asil yuku ceken anakart ekran vesaire gibi siparisim hala beklemede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    izmirde bilgisayar toplama????
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.