Şimdi Ara

Pc toplama konusunda yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir bilgisayar toplamak istiyorum,butcem maksimum 1800,1500 civari daha iyi olur.Pek anlamiyorum toplama islerinden ve internette topladigimda fiyat 3000 tl gibi bi rakam oluyor.Bilgisayarda rahatlikla oyun oynamak ve islerimi de gormek istiyorum.Bu butceye toplayabilecegim en iyi bilgisayar nasil olur? Mouse klavye monitor mevcut,sadece kasa olucak.Cevap verenlere simdiden tesekkurler,iyi forumlar

• düşük bütçelerin tek alternatifi olan amd ile yola devam edeceksiniz...bence 1500 tl sıfır almaktansa 2. elde 1500 tl ye satılan ve sıfır sayılacak kadar temiz 1 seneliğin altında kullanılmış ürünlere yönelmeniz en mantıklısı olacaktır..amd olursa fx 4ooo yada 6ooo serisi işlemci üstüne yeni nesil 7ooo serisi ekran kartı.ortalama bir anakart(990 chipsetli) 4 gb ram iyi bir kasa ve power ile süper işler yaparsınız..yok intel derseniz sıfır alma şansınız zaten yok.direk 2. el sandybridce ailesinden i5 diğerleri üstekiler ile aynı olacak şekilde ayarlanabilir....siz sıfır mı düşünmektesiniz (bence düşünmeyin)?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2023 PC Toplama Tavsiye (YARDIM)
    geçen yıl önce açıldı
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    pc toplamak için yardım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.