Şimdi Ara

PC Toplama ( Oyun + Grafik & Video Tasarım ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
2.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: youngeagle_3

Online fps oyunları anakarta bağlama. Bana göre %70 senin becerine kalmış %30 sistemine bağlı. Ben elimdeki dandik bilgisayar ile APB isimli oyunda coşturuyorsam eğer, ki başarısız olduklarım da sistemden kaynaklı, burada suçun tamamını sistem dandik diyemem. Aynı bilgisayara farklı birisini oturtunca adam dahi vuramıyor. Ne oldu peki. Sistem aynı sistem. Vermek istediğim mesajı anladınız umarım. Yani anakarta gelene kadar daha önemli bileşenler var demek istiyorum online fps oyunları için.

Not: 8350 fikrinden cayma kesinlikle.

Söylediğinize kesinlikle dinliyeceğim, FX-8350' den sanmıyorum vazgeçeyim. Zaten INTEL işlemcide çıkarmıyacak kalan sahalar bizim yakında macintoshlarda AMD olursa şaşmam işime gelir benimde makineme MAC kurarım haha :)

Bu arada bana anakart ve ekran kartı seçiminde yardımcı olur musunuz ? Ya ben 3,5' lara kadar çıkmak istemiyorum aslında ama monitör alınıcak monitörde HDMI girişi olmak zorunda çünkü XBOX bağlanıcak o monitör' e ses kartı gerekiyor müzik dinlemem için birde bu anakart' ın bios' u çok güzel deniliyor kolay kullanım adına. Gerçi pek kullancağımı sanmıyorum ama şimdi insan oğlu nankör derler ya ? O hesap, güzeli görünce sürekli girip O/C yaparım şimdi ne olsa sistem baba ya :) Haha. Ama cidden benim bu konuda yardım almam gerekiyor çok ciddi bir şekilde. Çünkü neye baksam eş değer bir şey çıkıyor sürekli kafam karışıyor.

• Güncel olsun. Yokmu yorum yapabilecek bilgili kişiler.
  • Güncel olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeN_TuninG

Güncel olsun.

hacı ekran kartını 7000 serisinden amd kartla değiştir üzerinde render similasyon hızlandırması yapabiliyorsun yani hem oyun hemde grafik render photohop işleri için 7000 serisinden bir kart al boşuna dememişler GCN diye Graphics Core Next
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakahmet19

quote:

Güncel olsun.

hacı ekran kartını 7000 serisinden amd kartla değiştir üzerinde render similasyon hızlandırması yapabiliyorsun yani hem oyun hemde grafik render photohop işleri için 7000 serisinden bir kart al boşuna dememişler GCN diye Graphics Core Next

Önerinizi dinliyeceğim. Başka yardım edebileceğiniz konular var mı acaba? Ben aslında çok farklı anakart alıcaktım hemde ucuzdu ama baktığımda FX değilde A Series İşlemci çalıştırdığını gördümde bıraktım. Siz ne diyorsunuz A Series için ?
  • quote:

Cevabınız için teşekkürler, bütçemde sınır yok demişiniz ama sınır var aslnda ama işte bende güzel tavsiyelerle acaba iner mi diye düşünüyorum :) PSU' m zaten Corsair 850W 80+ Silver modeli :)

grafik ve video tasarımı demişsiniz. sizin için hangisi daha önemli? oyun mu yoksa tasarım mı? kullandığınız programlar denel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaskas123 -- 30 Ocak 2013; 21:11:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaskas123

quote:

Cevabınız için teşekkürler, bütçemde sınır yok demişiniz ama sınır var aslnda ama işte bende güzel tavsiyelerle acaba iner mi diye düşünüyorum :) PSU' m zaten Corsair 850W 80+ Silver modeli :)

grafik ve video tasarımı demişsiniz. sizin için hangisi daha önemli? oyun mu yoksa tasarım mı? kullandığınız programlar denel

Kusura bakmayın ama dediğinizden hiç bir şey anlamadım. Tekrar yazarsanız sevinirim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaskas123

quote:

Kusura bakmayın ama dediğinizden hiç bir şey anlamadım. Tekrar yazarsanız sevinirim.

Türkçesi şu. :) Daha çok oyun amaçlı mı olacak yoksa tasarım amaçlı mı demiş arkadaş. Bir de ne tür programlar kullanacaksınız demek istemiş :)

• quote:

quote:

quote:

Güncel olsun.

Önerinizi dinliyeceğim. Başka yardım edebileceğiniz konular var mı acaba? Ben aslında çok farklı anakart alıcaktım hemde ucuzdu ama baktığımda FX değilde A Series İşlemci çalıştırdığını gördümde bıraktım. Siz ne diyorsunuz A Series için ?

a serisi size yaramaz düşük cache düşük önbellek ağır iş yükü üzerinden kalkamaz o yüzden fx 8350+hd7970 diyorum veya hd 77xx üstünde bir kart

• quote:

Türkçesi şu. :) Daha çok oyun amaçlı mı olacak yoksa tasarım amaçlı mı demiş arkadaş. Bir de ne tür programlar kullanacaksınız demek istemiş :)

Haha teşekkürler yardımınız için :) Bu arada cevap vereyim, sonuç olarak şuan 21 yaşımdayım evde oturup oyunda oynıyacağım ama elime iş geldiğinde Photoshop' u açıp PS' de kasacağım. Fotoğraf Mak. aldığım zaman video falanda çekeceğim ufak ufak video editler yapacağım yani buda Adobe Premier veya After Effects demek oluyor sorunuzun cevabı olarak
  • quote:

a serisi size yaramaz düşük cache düşük önbellek ağır iş yükü üzerinden kalkamaz o yüzden fx 8350+hd7970 diyorum veya hd 77xx üstünde bir kart

Anladım teşekkürler, çünkü o bulduğum anakart' ın fiyatı ve özellikleri çok güzeldi maşallahı vardı yani fiyatına göre baya iyiydi. Ama kısmet V Formula olucak galiba. Ama fiyatı çok yüksek bakalım yardım eden çıkarsa daha mantıklı bir seçim yapabilirim belki
  • quote:

quote:

Anladım teşekkürler, çünkü o bulduğum anakart' ın fiyatı ve özellikleri çok güzeldi maşallahı vardı yani fiyatına göre baya iyiydi. Ama kısmet V Formula olucak galiba. Ama fiyatı çok yüksek bakalım yardım eden çıkarsa daha mantıklı bir seçim yapabilirim belki

anakart fazla etkilemiyor ama ek özellikleri ile kullanıcıya fayda sağlıyor istiyorsanız ego tatmini için alabilirsiniz

• quote:

quote:

quote:

anakart fazla etkilemiyor ama ek özellikleri ile kullanıcıya fayda sağlıyor istiyorsanız ego tatmini için alabilirsiniz

Bilmiyorum yaaa, valla kafam çok karışık. V Formula diyorum onunda bazı yanları çok iyi ses kartı ping süre olayı bios kolaylığı vs vs o yanları harika.. Ama biri deseki bu daha iyi böyle böyle vs vs ona geçicem ama oda çıkmıyor ki.

• Ben seni etkilemenin yolunu biliyorum da gerek yok. Uzun yazmak istemiyorum şimdi. Değişmesi gerekenleri kısa kısa notlar şeklinde belirtmiştik. Sen istiyorsun ki birisi çıksın roman gibi yazsın detaylarınla :)
  • quote:

Ben seni etkilemenin yolunu biliyorum da gerek yok. Uzun yazmak istemiyorum şimdi. Değişmesi gerekenleri kısa kısa notlar şeklinde belirtmiştik. Sen istiyorsun ki birisi çıksın roman gibi yazsın detaylarınla :)

Çok doğru söylediniz. Aynen onu istiyorum ne gerekli ne gereksiz meşgul değilseniz cevap vermenizi isterim :)
  • quote:

quote:

Ben seni etkilemenin yolunu biliyorum da gerek yok. Uzun yazmak istemiyorum şimdi. Değişmesi gerekenleri kısa kısa notlar şeklinde belirtmiştik. Sen istiyorsun ki birisi çıksın roman gibi yazsın detaylarınla :)

Çok doğru söylediniz. Aynen onu istiyorum ne gerekli ne gereksiz meşgul değilseniz cevap vermenizi isterim :)

Bunu benden isteme başkası yapar o işi. Yapım gereği genelde kısa ve öz yazılar tercih ederim. Çünkü halkımızın %90'ı uzun yazı gördüğü zaman es geçiyor direk. Tam aksine uzun yazı yazmam ama yazıları okumadan da geçmem. Uzun kısa farketmez. :)

• quote:

quote:

quote:

Bunu benden isteme başkası yapar o işi. Yapım gereği genelde kısa ve öz yazılar tercih ederim. Çünkü halkımızın %90'ı uzun yazı gördüğü zaman es geçiyor direk. Tam aksine uzun yazı yazmam ama yazıları okumadan da geçmem. Uzun kısa farketmez. :)

Bende yapım gereği bilgi varsa okurum ve yazarım. Adminlik ve Modaretörlük yaptığım için yazmam gerekiyor hatalarını söylemem gerekiyor o yüzden alışkınım bu tarz konulara. Sizden başkada yorum yapıcak bir kişi görmüyorum öğlenden beri açık konu ama yorum yapan pek kimse yok

• Sana uzun uzun detaylarınla anlatıp öneri yapacak birisi varsa o da IQRI isimli kullanıcıdır. Konuya yardım etmesini rica edebilirsin ondan. Kendisi gayet bilgili birisidir ve yazma yönü de kuvvetlidir. :)
  • quote:

Sana uzun uzun detaylarınla anlatıp öneri yapacak birisi varsa o da IQRI isimli kullanıcıdır. Konuya yardım etmesini rica edebilirsin ondan. Kendisi gayet bilgili birisidir ve yazma yönü de kuvvetlidir. :)

Hemen kendisi ile iletişime geçeyim, Teşekkür Ederim yardımınız için
  • tavsiyeme uy kardeş faydasını görüceksiniz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.