Şimdi Ara

Pc toplamadan & Kartlardan anlayan arkadaşların yardımları gerekiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yakın zamanda 4 senelik bilgisayarımı değiştirmeyi düşünüyorum. Eski pc mden aktaracağım epey az sayıda parça olacak. ( Ses Kartı,Mouse, DVD-Writer, Speaker, floppy disc gibi:) )

Arkadaşlar ben bu iş için 3000 YTL ayırdım, yani sanırım overpowered bir pc alamasa bile tatmin edicek bişeyler bulabilirim. İhtiyacım olan parçalar ise Ana kart, Ekran kartı,İşlemci, en az 4gb RAM, 500gb HDD ve bunları besleyebilcek potansiyelde bir kasa. Uzun süredir de bu piyasayı takip etmediğimden yardıma ihtiyacım olduğunu düşündüm. İhtiyacım olan parçalar üzerine tavsiyelerde bulunabilirseniz çok sevinirim. Bu arada şunu belirtmeliyim; pc mi herşeyden önce oyun için kullanıcam. Yani grafik tasarımcısı falan değilim, sadece ekran kartının anasını ağlatma potansiyeli olan oyunlara sahip olan amatör bir kullanıcıyım! Şimdiden teşekkür ederim yardımlar için.

• yeni cıkacak ekran kartlarını beklemenızde fayda varr bu kartlar pıyasaya gırdıgınde bır goz gezdırın ondan sonra karar verın derım...
  • İşlemci: Q6600
    Kasa :Thermaltake Armor Plus (Gümüş yada Siyah)
    Psu :Enermax MODU82+ 625Watt Güç Kaynağı
    Ekran Kartı : Yeni gelendern biri olabilir.Nvidia GTX 280 Olası.
    Anakart : Gigabyte P-35 DS3R
    Ram : Mushkin 2*2 Gb 800 Mhz High Perfomans
    Hdd: 500 Gb Samsun,Western Digital veya Seagate hangisi daha iyi ise.O konuda diğer arkadaşlarda bir fikir belirtirler.
    Bunları alabileceğiniz yerlere bakın.İşte Mavi,Gigatek,vatan,Firebal,Nova,İnventus,DFS,Eksen,Gold,hepsiburada v.s. .... Hangisi daha avantajı geliyorsa alabilirsiniz.Peşin alımlarda İnventus avantajlı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penryn -- 15 Haziran 2008; 20:31:27 >
  • Hmm teşekkür ederim. Bunları bir araştırıyım.
  • Samsung Hdd ler sessizlik açısından en iyisi, performans düşünüyorsan seagate
  • Sistemi 9800 x2 üstüne kurmayı düşünüyorum şu anda. Belki biraz pahalı olucak ama değer sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erco35coast

Samsung Hdd ler sessizlik açısından en iyisi, performans düşünüyorsan seagate

ben de ikisi de var pek fark yok hocam.ön belleğine falan bak yeter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ekran kartı olarak GeForce 9800 GX-2 almaya karar verdim. Bu kart biraz fazlacana güç istiyor galba. Bunun için önerebileceğiniz güçlü power supply'i olan kasa varmı? Birde ana kart olarak GIGABYTE GA-X48-DS5 X48 / SOKET 775 düşündük. Bunlar içinde söylemek/ tavsiye etmek istediğiniz birşey varmı? Teşekkür ederim...
  • yeni çıkan asus un p5q modeli var ekran kartı olarakta 4850 öneririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.