sistem güzel olmuş seni uzun bir süre götürebilir ekran kartında değişiklik yapmaya gerek yok günümüz ve gelecekteki oyunları rahat oynarsın (ortalama 5 yıl) ve psu kaç watt
yapacaksanda 6850 almalısın 6870'in sadece saat hızları yüksek boşuna 100lira fazladan para vermeyin.
kasa ve güç kaynağını sormamışsın onları bir kere alacaksın iyi birşey almanı tavsiye ederim.
metin abi 52 dizüstü bilgisayarımda ati 5870 var ve bunda da ati olsun istiyorum sebepsizce :) ekran kartını usb 3.0 desteği için seçtim aslında, aktarma işleriyle bayağı uğraşıyorum.
kasa var ama elimde değil şu an, güç kaynağı işini en sona bırakıyorum benim için önemli olan işlemci anakart ve ekran kartı açıkçası.
quote:
Orijinalden alıntı: ::Ashes::
yapacaksanda 6850 almalısın 6870'in sadece saat hızları yüksek boşuna 100lira fazladan para vermeyin.
kasa ve güç kaynağını sormamışsın onları bir kere alacaksın iyi birşey almanı tavsiye ederim.
ekran kartı tavsiyene uyarım muhtemelen, pek anlamam ince ayarından
işlemciniz sıkıntı çıkartacakdır 1-2 yıl sonra ekran kartıyla idare dahi etseniz işlemciniz yetersiz kalacakdır!
quote:
Orijinalden alıntı: onr1818
işlemciniz sıkıntı çıkartacakdır 1-2 yıl sonra ekran kartıyla idare dahi etseniz işlemciniz yetersiz kalacakdır!
bilgisayarı sınırlayanın genelde ekran kartı olduğunu düşünerek yeterli görmüştüm bu işlemciyi. hangi sebeplerden dolayı sıkıntı çıkarır diyorsunuz, hangi işlemlerde mesela?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme