Bildirim
pc toplamayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum
Apera MT23 Xiaomi ile Uyumlu 67W Turbo Hızlı Şarj Aleti Kablo Dahil Yarım Saatte Doldurur : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBW14ZJV
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşlar forumda yeniyim ve bilgisayar konusunda iyi oldugum söylenemez.bütçem 1000 ytl civarında ve sadece kasa almayı düşünüyorum.oyun oynamak da bir numaralı amacım.yardım bekliyorum -
1200e bu çıkıyor ki gayet güzel oldu bence.
-
sistemin süperde HDD'i 10 000rpm al ve 120GB falanda yeter artar bile 200 gibi bi abartıya gitmeye gerek yok!
birde işlemciyi kaça aldın ? -
seçtigim anakart sanırım ddr2 ramleri desteklemiyor.hem ddr2 hem de ddr3 ramlari destekleyen anakart tavsiye eder misiniz.mesela GA-P35C-DS3R nasıl olur.ayrıca daha almadım alma aşamasındayım.işlemci de 210$ civarı. bi de yanlış yazmışım bütçem 1000 ytl değil 1000$ civarı -
seçtigim anakart sanırım ddr2 ramleri desteklemiyor.hem ddr2 hem de ddr3 ramlari destekleyen anakart tavsiye eder misiniz.mesela GA-P35C-DS3R nasıl olur.ayrıca daha almadım alma aşamasındayım.işlemci de 210$ civarı. bi de yanlış yazmışım bütçem 1000 ytl değil 1000$ civarı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X