S.aleyküm Youtubeda Kanal adı: Pc Toplayan Adam olan bu şahıs açtığı canlı yayınlarda topladığı pc sistemleri üzerine yaptığı canlı yayınlarda yaptığı konuşmalarda kendisini yardımsever biriymiş gibi göstererek canlı yayınına giren insanlara "ben güvenilir biriyim, benim dizdiğim sistemleri alabilirsiniz" imajı vererek onları kandırmış ve onlarca kendisine güvenerek aşağıda faaliyet gösterdiği iki siteden ihtiyacı olan bilgisayar sistemlerini almalarını sağlamıştır. https://www.pctoplayanadam.online/ https://www.pctoplayanadam.net/ Bu sitelerden onlarca kişi alışveriş yaptı. Kimisi 20k, ödedi kimisi 48k ödedi, kimisi 52k ödedi. Biliyorsunuz pahalı sistemler bunlar. Bu şahıs ürünü sitesine girerek satın alan kişilere satın aldıkları ürünleri göndermedi. Onları aylarca mağdur etti yok firmam battı yok çıkmazdayım diyerek onları oyaladı paralarını aylarca ödemeyerek onları zor duruma soktu. Ödemeyi kredi kartıyla yapan kişilerin birçoğu bankaya dolandırıldım diyerek işlem itirazında bulundu bazıları parasını aldı ama birçoğu hala mağdur durumda. Neden internette kendisi hakkında olumsuz yorum göremiyorsunuz anlatayım. Şahıs youtube hesabına yapılan kötü yorumları siliyor. Kendisinin bir whatsapp grubu da bulunmakta fakat konuşulan herşeyi 1 gün sonra silinmek üzere ayarladığı için kendisiyle yapılan her konuşma konuşulan herşey konuşulduktan bir gün sonra otomatik olarak Whatsapp tarafından siliniyor. Biz şahsın pctoplayanadam.online sitesini kapattırdık. Fakat diğer sitesi hala aktif ve kimin ne aldığını bilmiyoruz ve yeni mağdurların olmasını istemiyoruz. Bu yüzden burada bir gönderi açıp bu şahsa güvenmeyi düşünen, yayınlarını, videolarını izleyen herkesin bilgisi olmasını istiyoruz. Dolandırılan arkadaşlarla alakalı her türlü konuşmayı görseller kısmından paylaşıyorum. Şikayet varda bir sürü mağdur kişi ve yorumları mevcut lütfen dikkate alın ve kandırılmayın. Bu adama sakın güvenmeyin. Eğer toplama sisteme ihtiyacınız varsa bana özel mesaj gönderebilirsiniz kaç paranız olduğunu söyleyin hangi amaçla kullanmak istediğinizi söyleyin size nasıl bir sistem dizmeniz gerektiğini anlatayım sizi doğru bir şekilde yönlendireyim. Tek kuruş talep etmeden hem de. Gidin itopyadan, gaming gen trden alın sisteminizi kafanız rahat olur en azından karşınızda muhatap var en azından. Böyle insanlara 1 liranızı bile yedirmeyin. Herkese hayırlı forumlar dilerim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir.uluag -- 14 Ekim 2024; 2:26:37 > |
PC Toplayan adam hakkında
-
-
İlk defa duydum böyle bir ismi.
Körü körüne birilerinin peşinden gidilmemesi gerektiğinin örneklerinden biri.
-
PC toplayan adam ne hocam ya? Nereden buluyorsunuz böylelerini?
PC parçası alacağımız yerler belli, bunların dışında blackmarket sitelerde alışveriş yapılıyorsa kimse kusura bakmasın, o oradan alan kişilerin sorunudur. Bu kadar bile bile lades olmayın.
-
İnsanlar nelerle uğraşıyor, kimlere inanıyor. Çok garip.
-
Pc toplayan adam mı? -
Geçmiş olsun. Umarım mağdurlar paralarını bir şekilde geri alabilirler.
-
eli yüzü düzgün ve piyasada tanınan sitelerden sistem veya parça almak varken niye böyle birine inanırsınız ki? geçmiş olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 14 Ekim 2024; 17:38:58 > -
Dışarıda hırsız olarak gezen birini görseniz ve al paramı deseniz daha rahat olurdu en azından parayı gönüllü verirdiniz. Yani ne bekliyorsunuz da böyle yerlerden ürün alıyorsunuz gerçekten anlayamadım.
-
-
ilk bu çocuk sistem satmaya başladığında video çektim mining kartları çakıyo ayık olun patlıcak diye 2 ay sonra gümledi
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
PC toplayan adam ne hocam ya? Nereden buluyorsunuz böylelerini? PC parçası alacağımız yerler belli, bunların dışında blackmarket sitelerde alışveriş yapılıyorsa kimse kusura bakmasın, o oradan alan kişilerin sorunudur. Bu kadar bile bile lades olmayın. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X