Şimdi Ara

Pc topluyorum yardım ederseniz sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba orta seviyede bir pc toplamak istiyorum ve aklımda aşağıdaki gibi bir sistem var parçalar birbiriyle uyumlu sanıyorum aklıma takılan işlemci intel ekran kartı amd bu sorun olurmu ve 400w power suply yetermi uyumsuz parçalar varsa söylerseniz sevinirim ayrıca bunlara toplam 1200tl fiyat çıktı nasıl?Şimdiden teşekkürler :)

ANAKART:ASUS P8P67-M Intel P67(B3) Soket 1155 DDR3 2200MHz (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0

İŞLEMCİ:İntel Core i3 2130

EKRAN KARTI:SAPPHIRE HD6790 GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11

RAM:HI-LEVEL 4GB 2000MHz DDR3 Soğutuculu PC Ram

POWER:Ergotech 400w(everest 400wda olabilir)

HARDDİSK:WD5000AZDX 500GB 32MB 7200rpm

• Büyük ihtimalle ekran kartı anakarta uyumluysa problem yaratmaz diğer donanımlar hakkında yorum yapamayacağım fakat kesin olarak bilgim olmasada power supply düşük kaçar gibime geldi. "Problem!" yardımcı olacaktır. Hayırlı olsun.
  • Hocam 400 watt yeterli olmaz. En az 500 wattlık bir psu lazım. Size tavsiyem 550 wattlık bir psu almanız Ramide 2000mhz almanıza gerek yok 1333mhz destekliyor anakart
  • Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim anakart 2200mhz ye kadar destekliyor ama
  • aynen kardeşm fakat ekran kartını ati değilde nvidia alırsın daha çok randuman alrısın
  • Nvidia bende düşündüm ama pahalıya kaçıyor
  • Merhaba,

1.200 Lira bütçe ile AMD üzerine sistem toplaman senin kârına olacaktır..

Forum da bulunan Sistem Tavsiyeleri bölümüne bütçeni ve kullanım amacını içeren bir konu açarsan, çok daha performanslı öneriler gelecektir.
  • Açıkçası amd yi hiç kullanmadım anlamıyorum intelden yine anlamışlığım var bide araştırma yaptım inteli öneriyolar
  • AMD nin neresini anlamıyorsun? Anlaşılacak bir durumu yok.

Asıl senin kendine sorman gereken, ben bu bilgisayarı hangi amaçla kullanacağım sorusu olması gerekiyor.

Tamam, İntel mimari ve teknoloji olarak AMD den ileri durumdadır. Fakat Fiyat/Performans olarak da AMD tabanlı işlemciler oldukça iyidir.

Benim sana önerim 1.200 Lira bütçe ile AMD üzerine bir sistem toplaman. En azından İntel işlemciye vereceğin paranın bir kısmını da ekran kartı v.b. donanımlara yatırarak, daha üstün performanslı bir sistem oluşturabilirsin.

Karar senin tabii. Forum da bulunan Sistem Tavsiyeleri bölümüne bir konu aç ve gelen yorumlara göre hareket et.
  • Oyun için topluyorum
  • Buraya! bütçeni ve kullanım amacını içeren bir konu aç bakalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.