Şimdi Ara

PC UPGRADE YARDIM !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu an kullandığım PC 'yi upgrade etmek istiyorum. ekran kartı ,RAM ve ana kartı değiştirmek istiyorum. PC bilgim çok iyi değil yardımcı olabilirseniz sevinirim.

almak istediklerim ;

- Anakart : GIGABYTE GA-Z87P-D3
    - RAM : GSKILL 4x2 8 gb 1600 mhz ddr3 cl9
    - Ekran kartı : buna karar vermedim henüz hd7850 1 gb ve 2 gb modelleri var. hangsini almak f/p olarak mantıklı olur. farklı ekran kartı önerilerinize de açığım.directx 11 desteği olan bi kart da olur.

bunlar haricinde şu an işlemci olarak q8200 kullanıyorum... yeni alacağım bu parçalar ile bu işlemcinin uyuşmazlık problemi olabilir mi ?

şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: uonum

Merhaba ,

Şu an kullandığım PC 'yi upgrade etmek istiyorum. ekran kartı ,RAM ve ana kartı değiştirmek istiyorum. PC bilgim çok iyi değil yardımcı olabilirseniz sevinirim.

almak istediklerim ;

- Anakart : GIGABYTE GA-Z87P-D3
    - RAM : GSKILL 4x2 8 gb 1600 mhz ddr3 cl9
    - Ekran kartı : buna karar vermedim henüz hd7850 1 gb ve 2 gb modelleri var. hangsini almak f/p olarak mantıklı olur. farklı ekran kartı önerilerinize de açığım.directx 11 desteği olan bi kart da olur.

bunlar haricinde şu an işlemci olarak q8200 kullanıyorum... yeni alacağım bu parçalar ile bu işlemcinin uyuşmazlık problemi olabilir mi ?

şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

O işlemciyi o anakart'a takamazsın.Bütçe ne kadar ?

• O anakarti kullanamassin zaten 775pin bir anakart alman lazim , dediğin ekran kartindan 2gb olanı alman lazim ama işlemci en az 3.0ghz ve üstüne çıkması lazim..Ben olsam bu sisteme anakrt falan alip anlamsiz masraf edeceğime sistemi elimden cikarip yeni sistem yapardim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozman q8200 işlemciyi takabileceğim ddr3 uyumlu bir anakart önerebilir misiniz ? aynı şekilde bu anakarta takabileceğim ekran kartı da lazım olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.