Şimdi Ara

PC USB ALGILAMIYOR VE KLAVYE MOUSE USBLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Pc yi açmakk istediğimde Windows system32 config system diye bir hata alıyorum.Onarım cd de yok ama onarması ıcın zaten R basmak gerekıyo ve klavyem çalışmıyo usb algılamadıgı için.Bu sorunu nasıl Çözebilirim ? 2-3 gündür kafa patlatıyorum olmuyor şuan internet cafeden giriyorum

• bios ayarlarını kontrol et, usb etkin değildir...
  • tam anlatamadım sanırım.oyun oynuyordum ve birden mavi bi ekran geldi ve usb algılaması için olan dosya sılındı yanı maus ve klaye yok oynamıyo ve pc sıfre bıle sorma yerıne gelmıo windows yuklenıordan once bısı cıkıo ıste hata ve geçmiyo
  • windows yükleniyordan önce çıkan '' bişii'' aslında önemli bişiii resimleyip sergilersen daha net bilgi alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 6 Mayıs 2011; 15:52:13 >
  • Hemen koyuyorum resim
  • hadi koy ben de bekliyorum
  • koyamadım :S internet kafedeyım ama wındows yuklenıyo dıyo ya mesela ondan once bısı dıyo Wındows System 32 config system diye bi hata cıkıyor ama resetlemıyo kendısını oyle kalıo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cemfurkan12398

koyamadım :S internet kafedeyım ama wındows yuklenıyo dıyo ya mesela ondan once bısı dıyo Wındows System 32 config system diye bi hata cıkıyor ama resetlemıyo kendısını oyle kalıo

"wındows yuklenıyo" dediğn yer boot ekranı, resmi koyarsan daha net cvp alırsın... o "bişii" herkez merak ediyoo...

usb klavye/mause çalışmasın da bu hatanın sorun yaşatacağını zannetmiyorum...
  • merhaba, bir adet tanıdık arkadaşınsan usb olmayan bir klavye bulup onarmayı dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.