Bildirim
PC USB ALGILAMIYOR VE KLAVYE MOUSE USBLİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bios ayarlarını kontrol et, usb etkin değildir... -
tam anlatamadım sanırım.oyun oynuyordum ve birden mavi bi ekran geldi ve usb algılaması için olan dosya sılındı yanı maus ve klaye yok oynamıyo ve pc sıfre bıle sorma yerıne gelmıo windows yuklenıordan once bısı cıkıo ıste hata ve geçmiyo -
windows yükleniyordan önce çıkan '' bişii'' aslında önemli bişiii resimleyip sergilersen daha net bilgi alırsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 6 Mayıs 2011; 15:52:13 > -
Hemen koyuyorum resim -
hadi koy ben de bekliyorum -
koyamadım :S internet kafedeyım ama wındows yuklenıyo dıyo ya mesela ondan once bısı dıyo Wındows System 32 config system diye bi hata cıkıyor ama resetlemıyo kendısını oyle kalıo -
quote:
Orijinalden alıntı: Cemfurkan12398
koyamadım :S internet kafedeyım ama wındows yuklenıyo dıyo ya mesela ondan once bısı dıyo Wındows System 32 config system diye bi hata cıkıyor ama resetlemıyo kendısını oyle kalıo
"wındows yuklenıyo" dediğn yer boot ekranı, resmi koyarsan daha net cvp alırsın... o "bişii" herkez merak ediyoo...
usb klavye/mause çalışmasın da bu hatanın sorun yaşatacağını zannetmiyorum... -
merhaba, bir adet tanıdık arkadaşınsan usb olmayan bir klavye bulup onarmayı dene
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X