Şimdi Ara

PC vs KONSOL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ewet yıllardır tartışması olan bir konu ile arkadaşları davet ediyorum

şimdi ben bilgisayarımımı yenileyeyim yoksa ps3 mü alim ps3 ün yeni bir versiyonu çıkarmı onu mu beklim ben daha öncede açtığım konularda pc toplamıştım ama tam şipariş verecem tak ps3 gördüm ve etraf toz pempe ps3 bana bakıo ben ps3 e tek amacım oyun oynamak ama bilgisayarımda çok eski yenilemek istiyorum acaba bi ps3 alıp yanınada bi laptop falan mı alsam trici internet falan takılırım limit param 2800 tl ama bi şekilde değerlendireceğim (yoksa hep mi vazgeçim neyse uykunuz kaçtıysa devam edim

• konsolun nesı cezbediyor senı kısıye gore bu tercıh degısır tabıkı ama konsolda yaptıklarını pc dede yaparsın hatta konsolda yapamadıklarınıda pc de yaparsın al ıkı tane kol bagla usb den gec tv nın karsısına al sana pc konsolu :D eger konsolda ısrarcıysan al bı konsol bır tanede netbook takıl kafana gore oyunda oynamıs olursun internetın vs uygulamalarında ama benım tercıhım pc dir. her olanaga sahıp olursun
  • Kesinlikle redline ye katılıyorum konsol bir süre sonra eskir pc de eskir tabiki ama konsolun yenisi ciktimi eskisini kimse takmaz bak mesela su anda ps1 ve ps2 yi kim taki yakında ps4 cikcak diolar yani ps3 te unutulur ama pc saglam bisi toparlar isen seni 4 sene götürür upgred yaparak ilerde güclendire bilirsin konsolda oyle bir sans yok..
  • pc al 2800tlye oyun canavarı bi sistem toplanır
  • Fps, strateji ve online oyunları daha çok seviyorsan PC, diğer türler için konsol. Bu kadar basit
  • Konsol ile pc farklı şeyler değil pc daha genel bir kavram..

o alacağınız ps3'ün içinde alt seviye donanımlar var düşük detayda oyun oynatabilen grafik kalitesi düşük bir pc olarak düşünün..

ps2 ps3 diye gitmektedir yavaş yavaş donanımları artırıyorlar..

Pc'de her 6ayda 1 ekran kartı alıyoruz o kadar para harcıyoruz alırız bi ps3 bakarız keyfimize diyenlere soruyorum ps4 çıkınca ne yapacaksınız ?

Pc'ye istediğin oyun konsolunu takabilirsin internete girersin İş uygulamalarını kullanabilirsin vs vs..

2800liraya çok üst düzey bir sistem kurulur crysis'i 1920x1080 pixel + 4xaa açıp 60fpsde oynanır..

i52500k
    p8p67
    2x4gb
    2x Msı 6950
    Hafx 942 + Silverston strider 750w
    Samsung spin f3 500gb + bütçe kalırsa Ocz vertex 2 60gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 1 Şubat 2011; 23:15:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

Konsol ile pc farklı şeyler değil pc daha genel bir kavram..

o alacağınız ps3'ün içinde alt seviye donanımlar var düşük detayda oyun oynatabilen grafik kalitesi düşük bir pc olarak düşünün..

ps2 ps3 diye gitmektedir yavaş yavaş donanımları artırıyorlar..

Pc'de her 6ayda 1 ekran kartı alıyoruz o kadar para harcıyoruz alırız bi ps3 bakarız keyfimize diyenlere soruyorum ps4 çıkınca ne yapacaksınız ?

2800liraya çok üst düzey bir sistem kurulur crysis'i 1920x1080 pixel + 4xaa açıp 60fpsde oynanır..

i52500k
    p8p67
    2x4gb
    2x Msı 6950
    Hafx 942 + Silverston strider 750w
    Samsung spin f3 500gb + bütçe kalırsa Ocz vertex 2 60gb

bu arada p67 anakart almayın hepsi sorunlu buldozeri bekleyin yada amd sistem kurun sonra satar az bi paraya yeni işlemcilere geçersiniz 30 fps üzerinde oynanatacağı kesin ve konsolların max 30 fps verdiğini düşünürsek kesinlikle pc kesin bu arada ps3 oyunlarının tanesisnin 100 tl ve üstü olduğunu düşünürsek 7 oyunda bi 6970 parasını çıkarırsınız benim dilim yandı sizinkide yanmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodomoco -- 1 Şubat 2011; 23:09:54 >

• Ben onu sorun olarak görmüyorum..

sata 2 portu bozuksa sata 3 portuna takar hepsini kullanacak haliniz yok ya..

2 tane sata 3 var isterseniz raid bile yaparsınız..
  • hayır bugün burada problem çıktı yarın başka bi yerde problem çıkar 400-500 tl para vaeriliyor sorunsuz kanıtlanmış bişiy olsun
  • çok saolun
  • güzel bir sistem toplayarak konsolda yaptıklarınızı ve yapamadıklarınızı pc de halledebilirsiniz. 2800 tl gibi bir bütçeye güzel bir sistem toplanır. Büyük bir lcd tv de varsa pes felan oynamak çok manyak olur.

Pc de oyunlar neredeyse bedeva 10 tane konsol oyunu 1 pc parası neredeyse
  • arkadaşlar ben karar verdim ps3 alıcam çünkü ben lise 1 deyim ps3 ü 2 sene falan kullanıcam zaten sonra üniversiteye falan hazırlık üniversite derken zaten bizimkiler ps3 çoktan yeğenime vermiş olur
    bu yüzden ben ps3 ü alıp 2 sene kullanacağım fazla değil yani oyun fiyatları benim için sorun değil shopto sitesinden falanda alabilirim olmadı bizim internet cafeciden kirelarım oyunları çok saolun yorumlar için
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayusufas

arkadaşlar ben karar verdim ps3 alıcam çünkü ben lise 1 deyim ps3 ü 2 sene falan kullanıcam zaten sonra üniversiteye falan hazırlık üniversite derken zaten bizimkiler ps3 çoktan yeğenime vermiş olur
    bu yüzden ben ps3 ü alıp 2 sene kullanacağım fazla değil yani oyun fiyatları benim için sorun değil shopto sitesinden falanda alabilirim olmadı bizim internet cafeciden kirelarım oyunları çok saolun yorumlar için

lise 1 olduğunu söyledin.ben buradan yabancı dilinin pek iyi olmadığını anlıyorum..bundan dolayı konsol yanlış olur...çünkü anlamadığn oyunu oynamanın bir anlamı olmaz...

• merak etme yeterince ing var bende pc oyunlarından hem zaten pc dede ing yapıyoruzki o yüzden kandıramazsınız beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayusufas -- 8 Şubat 2011; 20:04:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.