Şimdi Ara

pc yanıyor heralde !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sürekli yardım istiyorum kusura bakmayaın

sistemimi nihayet kurdum

amd athlon 3800+ x2 64
    2 gb ram
    asus a8n-sli premium
    7800gtx

ve speed fan kurdum ama bu ne ??? sıcaklıklar çok ama çok yüksek bi de siz bakarmısınız ? hele 125 derece var bitane ne oldugunu anlamadım,temp filan ne söylermisiniz bana ??

pc yanıyor heralde !!

bunları aldıktan sonra ikinci fanımı da açtım ve son hali ;

pc yanıyor heralde !!

•  pc yanıyor heralde !!

pc yanıyor heralde !!

oradaki 125 derece olanlar alarm verme yada sınır sıcaklıkları falan gibi birşeydir..böyle sıcaklık mı olur yoksa..programı kullanmadım gerçi ama böyle sıcaklık olmaz erir direk işlemci falanyada o slotlar boş falan gibi birşey galiba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cscageonly -- 5 Ocak 2006 19:54:52 >

• anakartım fansız (kuzey köprüsü) belki bu yüzden anakart olabilir mi dedim bi de gerçekten oymuş
  • Sıcaklığı biostan takip ederseniz daha sağlıklı olur.
  • o sıcaklık doğru değil arkadaşım hem bakarsan grafiğide oynamıyodur yani hep sabit
  • işlemci en çok sıktığımda en fazla 41i gördü,overclock yapmalımıyım sizce ? sakıncası olur mu ? gümler mi ?
  • fanın 1000 küsür rpmlerde ve cpu sadece 41 derece gerçekten çok güzel

şöyle bi 4000 devir fan alırsan ya da devri 4000e çıkar artık yap bişiler yeter ki fan hızlı dönsün

o zaman overclock yapabilirsin

ama x2 için 2400mhz yeterli bence hem riske girmemiş olursun hem de zaten o cpu herşeyi defaultta da yapar
  • fan hızı değişmiyo deli olcam !!!
  • Yangın söndürücüyü dene
  • P4 2.8 vardı bundan önce hiç değer vermeden sıcaklıkalra bakmadan kullanıyodum
    ama amd ? masaüstünde 37 derece,oyunlarda 51 derece oluyor,bu sıcaklıklar normal mi soğutma sistemimi gözden geçirmelimiyim? amd athlon x2 sahipleri yardım edin lütfen panikten oyun oynayamıyorum ve de fan hızı enn fazla 1600 RPM oluyo,kesin olarak görebileceğim ve değiştirebileceğim bi prog. var mı ? teşekkürler saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.