Şimdi Ara

pc ye anfi bağlamak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde bululunan 2*8 watt anfiyi pc ye bağlayaral ses ayarını trimpottan deyil de masa üzerindebuluan bir ses ayar programı ile ayarlamak istiyorum bu konuda her tür çılgın fikirleri ve şemaları kabul edebilirim

• sen once onu anakarta baglada
  • Ses kartının üzerinde değişiklik yapman lazım. Ben daha önce denedim ses kartını yaktım. Yeni birtane almama vesile oldu. Ama bayağı birşey öğrendim. Derimki Ses kartının içinden ses çıkış bölgesine araya kaynat. ve power dan elektrikle besle istersen kasnın yanına bir ses kontrol düğmesi çıkar ( bayağı orjinal nişey oluyor ) istersen portlardan kablo çek içeri Portlardan kontrol edebilirsin ama bu biraz kasar. İşin için programlama geliyor. Yani kendin yazacaksın. Anakart üzerinde deneme derim pahalıya malour. İstersen sana portlardan kontrol edebileceğin elektronik devre modelini gönderirim. Sana kolya gelsin eğer farklı birşey yazarsan bana da haber ver ilgiliyim bu konulara.
  • ses kartından gelip kolanlara giren kabloyu direk anfiye gir vinzmp tan da sesi kontrol et çok basit kart fele de yanmaz kolona giriceğine anfiye gir okadar
  • Bilgisayarın çıkşını anfinin girişine bağlayıp anfinin pot'u son sesde bırak (not: 2*8watt çok düşük ses ,pc hoparlörünün sesi daha yüksektir.)
  • senin söylediklerin baya kafama yattı
    bana o devreyi yollarmısın lütfen
    saoll
  • Yani abicim ben bi amfi alsam(5+1 destekli sony yamaya technics pioneer gibi) ses kartımdan ona optik veya analog veya coax giriş yapamayacakmıyım. Yani bağlantı yapınca ses kartımmı yanacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC için amfi yapıcam. ??
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya ben 4*40 watt anfiyi pc me direk bağladım.Şimdilik birşey yok.İlerde olurmuki :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: FARUKBABA

Yani abicim ben bi amfi alsam(5+1 destekli sony yamaya technics pioneer gibi) ses kartımdan ona optik veya analog veya coax giriş yapamayacakmıyım. Yani bağlantı yapınca ses kartımmı yanacak.

burde ne anlatilmis bi anlayan varsa ozetlesin..niyeeeee yansinki kardesim nieeeeeee hem yanarsa ne guzel iste silicon kebap yaparsin istersen ustune biraz yogurt koyup silicon iskender yaparsin fenami:))
  • quote:

Orjinalden alıntı: hannibal

ya ben 4*40 watt anfiyi pc me direk bağladım.Şimdilik birşey yok.İlerde olurmuki :D

bu aralar amma garip sorular geliyor simdi ses kartindan cikis yaparsan anfiye niye yansinki ses kartin, olayi bi aciklarmisin neden yansin,niee yansinn ,anfinin girisleri bi voltajmi uyguluyor ses kartina niyee yansinkii..
  • şimdi deep_blue_ nun sorunu, anfi devresinin kazancını PC' den kontrol etmek. Sen süreceğin kolonları sadeve winamp ile kullanacaksan LejyoneRr in de söylediği gibi ses ayarını winamp ile yap, hiç başka şeylerle uğraşma. Eğer ki istediğin ille de PC'den kazancı kontrol edebilecek bir sistem ise trimpotun olduğu yere bir ADC gömeceksin. ADC' yi de yazdığın bir programla PC' den kontrol edeceksin. Aklıma böyle birşey geldi.
  • selam.ben de pc me edison marka 2x100W bi oto anfisi bağladım.Doğrusu bunu sadece 250W lık bi subwooferi besleme amaçlı yaptım.Ses kartının çıkışından diret anfinin HI beslemesine girdim.anfinin enerji gereksinimini de power suply nin boştaki besleme uçlarından sağladım.Mükemmel bi bas ses alıyorumCounter oynarkn mermiler adamın içinden geçiyomuş hissi uyandırıyo..
  • Allah Power ına uzun ömürler versin derim ben...
  • Laptop a bağlasam bi sorun olmaz dimi?

• arkadaşlar... şayet bağladığınız amplifikatör ev yapımı değil ise bence tek dikkat edilmesi gereken şey toprak hatasıdır... Bilgisayar power ları switch mode yani SMPS olarak çalışan , adaptör türevi cihazlardır... şayet buna bağlayacağınız şey (ampli , yazıcı vs ) SMPS veya topraklı fişe sahip herhangi bir besleme katına sahip ise dikkat... bilgisayarın ve diğer cihazın 220 FİŞLERİNİ çıkarıp aradaki bağlantılarınızı yaparsanız , problem çıkmaz... sonra 220 fişlerini takın...
    Yani cihazlar açık iken ( USB FİŞLERİ GİBİ KORUMALILAR HARİÇ ) ara bağlantıları yapmazsanız kazanırsınız... Bozulan cihazların çoğu ilk bağlantı anında bozuluyor...
  • anakarta takılı olan ses kartı kışına oto amfisi bağladık.Amfiyi amperi yüksek bir beslemeyle çalıştırdık.Oto amfisinden de özel litre hesabı yapılmış olan hoparlör kutusuna bağlayınca sonuç inanılmaz güzel sonuç elde ettik.Hem net hemde gümbür gümbür ses elde ettik.Ama kullandığımız hoparlörlerde eski orjinal japon ts-e2099 pioneer.20 cm deli ses verdi.
  • Yaw ha pc hopörlerine çıkış vermişsin ha anfiye pc hopörlerinin içinde de anfi var mantığı aynı çıkışıda yanmaz pc nin yani siz gidip sony kenwood filan anfi alıp pcye rahatça bağlayabilirsiniz. Korkmayın yani.
  • çok özel bi olay yok ki zaten pc ses çıkışını oto anfiye bağlamışsın
    yine de bu başarın için tebrik eder keşiflerinin devamını dilerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.