Arkadaslar bn xp cd sini takıyorum ve kurulum için pc yi yeniden baslatıyorum sonra cd den önyükleme için bir tusa basın yazısı çıkıyor o ekrana hiç bir tusa basamıyorum.Klavye kitleniyor klavyemin çalıstıgından eminim.Sadece dediğim gibi cd den önyükleme için bir tusa basın dediği ekranda çalışmıyor.Ben aslında virusten kuşkulanıyorum ama genede ne yapsam bir türlü format atamıyorum sizden yardım bekliyorum.Ayrıca bnde windowsa girip format atmayı deniyorum ama oda olmuyor ondada bilgisayarınızdaki windows sürümü cd deki windows sürümünden daha yeni oldugundan kur devam edemiyor diyor vereceğiniz cvplar için hepinize şimdiden çok teşekür ediyorumm.
Peki bilqisayar yeniden başlıyınca del tuşuna basınca bios ayarlarına qiriyor mu?
Bildiğim kadarıyla, Bazı anakartlarda USB klavye ile windows kuramazsın. Birçok anakart USB klavye ile bios'a ulaşmana bile izin vermez. Bios'a girebiliyorsan BIOS'tan "USB keyboard support" ve "USB mouse support" seçeneklerini bulup etkin (enable) hale getirmen lazım.
usb leri kapat biostan . sonra yüklemeyi dene....
nihat35nihat arkadaşımın dediğine aynen katılıyorum benimde başıma geldi bu anlattığın olay düz girişli klavyeyi tak sonra usb klavyeyi biostan aç benimkinde oldu muhtemelen seninkindede olur saygılar......