Şimdi Ara

Pc'ye format atcam, ne usb ne de cdrom çalışıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pc ye format atcam. Pcinin kendi cdromu çalışıyor ama içine cd koyduğumda okumuyor hiçbir cd yi. harici cdrom var. O da aynı şekilde. Usb takıyorum görmüyor. Pc de mahsur kaldım resmen. Tüm her şeyi denedim. Her şeyi okudum. Ama yok yok yok. Delirecem artık. Pcye virüs felan girmişti zamanında. Kaldırdım ama acaba bazı şeylere mi hasar verdi de okuyucuları çalıştırmıyor diye düşünüyorum. Başka bir mantığı yok. Nasıl format atcam ben bu pc ye... Başka bir sürücüye ikinci bir işletim sistemi kurdum, belki sıfır sistemde çalışır diye. Onda da çalışmadı. İki sistemli bir pc de, harddiscin içi çöp olmuş bir pc de kala kaldım.

• Şimdi Hiçbir Usb Girişi Çalışmıyor Mu ?

Harici Cd Rom ve Dahili Cd Rom Da Mı Çalışmıyor

Harddiski Sök Çalışan Başka Bir Bilgisayara Tak Ve Format At

• quote:

Orijinalden alıntı: lanbis

Şimdi Hiçbir Usb Girişi Çalışmıyor Mu ?

Harici Cd Rom ve Dahili Cd Rom Da Mı Çalışmıyor

Harddiski Sök Çalışan Başka Bir Bilgisayara Tak Ve Format At

arkadasa ek olarak windowsu baska pc de kurarken bios ayarlariniz ayni olmali yani ahci ide uefi gibi boot ayarlari ayni olmali.ve vindows ilk kuruluma baslayip dosyalari acip yeniden baslatma istediginde pc yeniden baslarkn sistemi kapatin.hard diski kendi pc nize takin ve kuruluma devam edin.en temiz yolu bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam Ayrıca Başka Bir Taktik De Var Git Arkadaşının Cd Romunu Sök Git Kendine Tak Driverlarını Falan Hallet At Temiz Formatını
  • Bunlar yapılabilecek şeyler biliyorum da. Ne oldu da usb takınca görmüyor. Çalışan cd romlar cd leri okumuyor. Cd rom çalışıyor ama cd yi tam döndürcek duruyor. Diğer cd rom da aynı şekilde. Cd yi döndürürken duruyor. Bilgisayarımdan ekrana cd rom gelmiyor anlayacağınız. Çok ilginç ya. Pc yi tutup fırlatasım var.
  • Hocam bios ayarlarini sifirlarmisin bi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginiz için teşekkürler. Sorunu çözdüm. Harici cdrom un kablosunu değişince çalıştı. Bastım formatı :) cillop gibi oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.