Şimdi Ara

PC ye soda döküldü ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamlar.Bilgisayara soda döküldü. bende saç kurutma makinesiyle kurutayım derken tuşlar eridi orta kısım.laptopum casper marka i7 işlemcili 500gb hd 8 gb ram 1 gb ekran kartı. aynı zamanda sol fan tarafında da çıkıklar var. bilgisayarcıya satmak istiyorum. sizce kaç para eder?ve ne yapmalıyım?simdiden tesekkürler.

• Oksitlenme yapmamasi icin temizlenmesi gerekir bilgisayarci olarak soyliyorum cok para vermezler o yuzden elden satmani tavsiye ederim klavyeyi degistirp anakartin oksitlenmemesi icin balimini yaptiktan sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şaka di mi?
  • çok vermezler derken rakam verebilir misin?
  • malesef gercek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreErtekin25

Öncelikle selamlar.Bilgisayara soda döküldü. bende saç kurutma makinesiyle kurutayım derken tuşlar eridi orta kısım.laptopum casper marka i7 işlemcili 500gb hd 8 gb ram 1 gb ekran kartı. aynı zamanda sol fan tarafında da çıkıklar var. bilgisayarcıya satmak istiyorum. sizce kaç para eder?ve ne yapmalıyım?simdiden tesekkürler.

Bilgisayari aninda fismen cekmen gerekir oncelikle. Sonra da icini acip kuru bezle temizleyebildigin kadar temizle. Garantisi gider tabii ki ama calismayan garantili bilgisayardan iyidir Bir de git bir telefoncuya sor ozel bir sivida bekletiyorlar bu gibi durumlarda. Bende ise yaramamisti ama neyse

• Hocam gerçekse düşük masrafla yaptırmaya çalışın satmaktan daha çok kârda olursunuz. Yani elinizde gayet güzel bir makina var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım sakın bilgisayarcıya gitme adam sana diyecek 200 -300 tl. İ7 işemci diorsun iyice temizle fln problem yoksa kullan yoksa internnette bi yerden veya forumda satmayı dene.
  • Arkadaşlar öncelikle çok teşekkürler ilgilendiğiniz için. Bide pcde donma sorunu var. Önceden çok rahat oynadıgım online oyunları bile kasıyor simdi pc. Kaç defa format attm ama düzelmedi. Ne yapmalıyım sizce?
  • Güncel...
  • pc hayatta mı ?
  • geğiriyomu
  • quote:

Orijinalden alıntı: rorita

pc hayatta mı ?

evet ekran klavyesiyle yazıyorum şu an:D
  • içini boşalt sonra sal gitsin ya yazık olmuş pcye
  • Hocam cok bariz sekilde soda dokulmesine baglayacagim performans sorununu Yani yapacak bir sey yok gibi film falan izle artik gecmis olsun oyle bilgisayara yazik olmus

• quote:

Orijinalden alıntı: Otistikkurbaga

Hocam cok bariz sekilde soda dokulmesine baglayacagim performans sorununu Yani yapacak bir sey yok gibi film falan izle artik gecmis olsun oyle bilgisayara yazik olmus

Hocam soda dökülmeden öncede böyleydi.15 gün hiç açılmadı pc sonra bi açtım online oyunları bile kasıyor.
  • Hocam 15 gun fanlar calismadiysa toz kapmistir diyecegim Icini acip temizleyin sac kurutma makinesiyle hazir acmisken de sodalari silin

• hocam üzerine sıvı dökülen hiç bir elektronik cihaz saç kurutmayla kurutulmaz hele birde sıcak havayla kuruttuysanız.üzerindeki sıvı ısınır ve üzerinde bulunduğu şeyleri yakabilirde eritebilirde.tekrar denemeyin :D laptobun sığacağı bir kap bulup içini pirinçle doldurun icindeki buharlaşan sıvı pirince geçer :D benim laptobada olmuştu hiç açılmıyordu bu şekilde 3 gün bekletip açmıştım ama sodada farklı bi durum olabilir bilmiyorum içindeki maddeye göre değişir belki.Meyvelimiydi hocam soda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaseModder

hocam üzerine sıvı dökülen hiç bir elektronik cihaz saç kurutmayla kurutulmaz hele birde sıcak havayla kuruttuysanız.üzerindeki sıvı ısınır ve üzerinde bulunduğu şeyleri yakabilirde eritebilirde.tekrar denemeyin :D laptobun sığacağı bir kap bulup içini pirinçle doldurun icindeki buharlaşan sıvı pirince geçer :D benim laptobada olmuştu hiç açılmıyordu bu şekilde 3 gün bekletip açmıştım ama sodada farklı bi durum olabilir bilmiyorum içindeki maddeye göre değişir belki.Meyvelimiydi hocam soda ?

Mangoluymus Ben zaten once silsin sonra sac kurutma makinesini kullansin dediydim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.