Şimdi Ara

pc ye win7 yükleyemiyorummmmmm yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Win7 yüklemeye calıstım 2 tane cd var ikisindede aynı sorun oluyor sorun pc de heralde cok iyi anlamadıgım icin size soruyorm
    dil seçimini saat dilimini seciyorum
    lşartları kabul ediyorum
    disk olusturma bölümünde C diskini sildim tekrar olusturdm ve bicimlendirdim
    ve sonraki adımda sürücü seç bölümünde yüklenecek sürücü bulunamadı diyor cok ugrastm tekrar tekrar yapmaya calıstım ama olmadı
    yardımlar için smdiden teşekkurler

• biciplendirdiğin diskin üzerine tıklayıp ileri diyosun heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KEREM04283

biciplendirdiğin diskin üzerine tıklayıp ileri diyosun heralde

evet öyle yapıyorum ama disklerde 100mb lık bir artık olusuyo d yi silmememk icin eksik girdim c yi ondan sorun olur mu acaba
  • Selam
    Kardeş diskin C: bölümünü biçimlerdikten sonra 100 MB bir alan oluşur. Kuracağınız bölüm ise D: olacaktır! Siz D: üzerine tıklayarak kuruluma devam edebilirsiniz.

Veya şöyle yapın. C: ve D: bölümlerini önce silin, sonrasında biçimlendirin ve kuruluma devam edin.

Önceki D: bölümü olarak gördüğünüz alan büyük ihtimalle E: olarak gözüküyordur. Sistem kurulumu tamamlandıktan sonra zaten C: ve D: bölümü olmak üzere 2 HDD bölümünü göreceksiniz(fazla bölümünüz yoksa).
    Kolay gelsin.
  • hocam 1 tb hdd in var diyelim biçimlendirme sayfasına geldin hepsini önce bi sil 0 la diski sonra yeniye tıkla c ye kaç gb verecen onu seç misal 150gb 150 000 yaz ok de sana bir uyarı vercek 100 mb zırt vırt he de geç
    bu alanı sen görmiyeceksin ama windows 7 bunu otomatik kuruyor bu olmadan olmaz ne yaprasan yap otomatik oluşturur disk 0 da 100 mb alan olur disk 1 de de 150000 mb olur kalanıda 700 civarı bişi kalır onuda yine yeni dersin kalanın hepsini seçersin sonra disk 1 i sececen yani 150000 mb olanı 149 gb gibi bişi yazar veya 148 neyse artık onu seçip ileri diyeceksin bu kadar başka birşey yok pc açıldığında sadece 2 hdd göreceksin tabi d yi biçimlendirmezsen gözükmeye bilir bilgisayarım sağ tuş yönet disk yönetimini seçersen ordan d yi bulup biçimlendir dersin c ve d sorunsuz çalışır o 100 mb alanı elleme o olmadan olmaz
  • hocam simdi benim hdd 250 gb
    ilk girdigmde
    c 48.8
    d 184
    bide 8 mb bos alan vardı
    D yi silmek istemiyorum herseyim orada yedekleyemedigim icin sadece c yi bicimlendirdim ve son durum
    100mb boş alan
    C 47.
    D184
    8mb bos alan
    oldu ve c den yuklemeye devam ettigim zaman bi sonraki adımda yükleyecek surucu bulunamadı diyor benim anladıgım kadarıyla win7 setup u bulamadı gibisinden uyarı veriyor 2 cd de de aynı durum oluyr cd bozuk diyecem ama bi tanesi illaki calısıyodur cunku daha önce cok format atttım aynı cd ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: FOXXTR

hocam 1 tb hdd in var diyelim biçimlendirme sayfasına geldin hepsini önce bi sil 0 la diski sonra yeniye tıkla c ye kaç gb verecen onu seç misal 150gb 150 000 yaz ok de sana bir uyarı vercek 100 mb zırt vırt he de geç
    bu alanı sen görmiyeceksin ama windows 7 bunu otomatik kuruyor bu olmadan olmaz ne yaprasan yap otomatik oluşturur disk 0 da 100 mb alan olur

Bu 100 MB'lik alan için yazıyla anlatmak istemedim. Ayrıca kanıt için sistemmden resim ekliyorum.
    İyi forumlar..

pc ye win7 yükleyemiyorummmmmm yardım lütfen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar yardım xp mi vistamı
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şöyle yap girince 100mb ı sil 8 mb ı sil c yi sil tekrar oluştur bi 100 mb alan kesecek o he de geç başka yolu yok xp 8 mb alan ayırırken 7 100 ayırıyor ona yapacak birşey yok
  • Var var kardeş
    Yukarıdaki resme bakın lütfen.
  • 0 100 mb ı koymalarının sebebi var neyse sen bildiğin gibi yap kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: FOXXTR

şöyle yap girince 100mb ı sil 8 mb ı sil c yi sil tekrar oluştur bi 100 mb alan kesecek o he de geç başka yolu yok xp 8 mb alan ayırırken 7 100 ayırıyor ona yapacak birşey yok

pcm de xp vardı 8mb oradan kalma 7 içinde arakdasn dedgi gibi 100mb ayırdı ve bu 8mb ile 100mb silinmiyor c yi silince 100mb kendiliginden gidiyor
    simdi tekardan xp cd si aldm bi de onu deneyecem bakalm
  • XP de sorun vermedi yükledm sorun cozuldu teşekkurler
  • Konuyu arama sonuçlarından bulanlar için kısa özetliyorum.

Xp kurulu diske win7 sorunsuz şekilde kurmak için 8MB ayrılmış alanı silmeniz gerekmektedir.
    Eğer dosyalarınız D bölümünde ise; C kısmını silin,8 MB da silmiş olmanız gerek xp den çeviriyorsanız.1 adet bölünmemiş alan ve 1 adet eski Alanınız "D" yi görün. bölünmemiş alanı tekrardan biçimleyerek C diskini elde edin. ve yanında 100MB win7 alanıda gelecektir.sonra bölüm 1 seçerek kuruluma devam edin.sorunsuzca devam edecektir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.