Arkadaşlar pcyi hiç kapamadan 5 gün açık bıraksak bir problem olurmu ??Cpu'da ısınma falan yok herşey normal çalışıyor
Sisteminin özelliklerini yazarsan kesin bir cevap verebilirim...
AMD ATHLON 64 3500 2.2 GHz BOX 940 AM2 SOKET ASUS AMD M2N4 SLI AM2 DDR2 800 PCI16 G.LAN 1GB 667 MHz KINGSTON DDR2 256 MB SAPPHIRE X1650 PRO DDR3 PCIE 16X AVIVO ASUS MIDI TOWER TA5A1 SIYAH USB4, 350W
hiç birşey olmazda ups varsa daha iyi olur hatta hiç kapatmamanın pc ye çok daha faydalı oldugu rivayetin hikayesi olarak hep vardır
quote:
Orjinalden alıntı: Dexoy
AMD ATHLON 64 3500 2.2 GHz BOX 940 AM2 SOKET ASUS AMD M2N4 SLI AM2 DDR2 800 PCI16 G.LAN 1GB 667 MHz KINGSTON DDR2 256 MB SAPPHIRE X1650 PRO DDR3 PCIE 16X AVIVO ASUS MIDI TOWER TA5A1 SIYAH USB4, 350W
İstersen 10 gün açık kalsın, elektrikler kesilmediği sürece hiç bişii olmaz. Merak etme...
Sürekli çalışmasın elektrik tasarrufu ve donanımların ısınması açısından iyi değil. Bir artısı yoksa gereksiz bir olay.
quote:
Orjinalden alıntı: seventyseven
hiç birşey olmazda ups varsa daha iyi olur hatta hiç kapatmamanın pc ye çok daha faydalı oldugu rivayetin hikayesi olarak hep vardır
Güzel bi rivayetmiş Elektrik sağlam ya özel yurtta kalıyorum Kablosuz net oldugu için geceleri hızlı oluyor günlerdir açık bırakıorum dedim bişey olmasın ondan sordum Teşekkürler
Güzel bi rivayetmiş Elektrik sağlam ya özel yurtta kalıyorum Kablosuz net oldugu için geceleri hızlı oluyor günlerdir açık bırakıorum dedim bişey olmasın ondan sordum Teşekkürler
Odanı kapısı açık kalmasın yeter!..
Ya demeyi unuttum bende bide u.s.robotics usb wireless modem var sorun yaratırmı ??
quote:
Orjinalden alıntı: Yuri Alek Verto
quote:
quote:
@yuri Yok aşağı inerken bile kilitliyorum ya
quote:
@yuri Yok aşağı inerken bile kilitliyorum ya
İyi o zaman... Modem de kesinlikle bir sorun yaratmaz...
quote:
Orjinalden alıntı: Yuri Alek Verto
quote:
quote:
pc arada kapatmakta her zaman faya vardır açıp kapatmak bazı sorunları ortadan kaldırırı windwos kendini yeniler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme