Şimdi Ara

Pc yükseltme tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bilgisayarımı 2012 şubat ayında kendim toplamıştım ve performansı hala kötü değil fakat oyunlarda orta seviye ayarlarda bile ekran kartı inanılmaz gürültülü çalışıyor ve sürekli 80°C üzerinde. Sistemi toplarken sıkıntı yaşamamış olmama rağmen şuanda en çok performans artışını hangi parçayı yükselterek alabilirim bilmiyor. Sizden ricam sistemimi inceleyip, yükseltebileceğim bir şeyler olursa bana tavsiyeler vermeniz. Şimdiden zaman ayıran herkese çok teşekkür ederim.

Sistem:

* Corsair Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit PC Belleği
    * High Power B12S Serisi 750W 80+ Plus Bronz Güç Kaynağı
    * INTEL Core i5-2500K LGA 1155 6MB 3.3GHz Dört Çekirdekli İşlemci
    * MSI ATI HD6950 Twin FrozR III Power Edition/OC 2GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı
    * MSI Z68A-G43 (G3) Intel 1155 Soket DDR3 USB3 SATA3 PCI-E G3 ATX Anakart

Pc yükseltme tavsiyeleri
     Pc yükseltme tavsiyeleri

• Sisteminiz güzel.2012 yılında canavar sistemdir bu.Ekran kartınızın yani amd'nin yeni driverını denediniz mİ?Eğer bir şeyleri değiştirmek istiyorsanız bütçe belirtin ekran kartını değiştirelim.Sistemin geri kalanı güzel zaten.
  • açıkçası 1 haftadır araştırıyorum fakat ekran kartlarının bazılarının 2000 tl olan fiyatları, aynı ekran kartını farklı firmaların üretmesinden kaynaklanan farkları bilmiyor olmam gözümü korkuttu. açıkçası bir bütçe düşünmedim ama ekran kartını değiştirdikten sonra 1-2 yıl daha sistemin beni taşıyacağını söylerseniz 1500 tlye kadar çıkabilirim. ilginiz ve cevabınız için teşekkür ederim..

Yazmayı unutmuşum yeni driver indirdim ve denedim çözüm olmadı. o işe yaramadığında beride sistem güncellemelerini inceliyorum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cmozy -- 24 Aralık 2014; 19:16:34 >
  • sadece ekran kartı almalısınız bütçe nedir

• peki bu aynı ekran kartını üreten firmaların sıralaması nasıldır? yanı gtx 780 ekran kartından bir kaç tane var, farkları genellikle nedir? yardımlarınız için teşekkürler..
  • ya genelde asus overclock yapıp yollar ve üstüne 100 150 lira koyar yani 4-5 fps için 100 lira fazla alır msi hakkında bir bilgim yok ama bütçe dostu sapphire derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Yükseltme Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Sistem yükseltme önerisi.
    2 yıl önce açıldı
    Eski pc için ram tavsiyesi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • örn vatan sistesinden r9 290 x örnek verilecek olursa, asus un kendin eözgü rog matrix serisi r9 290 x 1750 tl iken saphire 290 x tri x 1250 lira yani arada 500 tl fark var , fark olarak sapphire 3 fanlı, asus 2 fanlı, ve dediğim gibi asusun oyun performansı genelde diğerlerine göre daha iyi
  • keremakdmr1 kullanıcısına yanıt
    Sapphire bütçe dostu.

Asus iyi gün dostu. Daha güzel bir tasarim koyup 40 50 lira daha fazlaya satiyor.

MSIya 970den sonra hiç güvenim kalmadi. Sadece anakart alırım msidan.

Evga hic kullanmadım. Yorumlara bakılırsa cok iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki sizce amd mi nvidia mi? R9 290x sonuclari cok iyi olsada amdden bir turlu emin olamiyorum. Gtx hangi modeli onerirsiniz performans olarak?

• http://www.vatanbilgisayar.com/zotac-gtx970-amp!-extreme-edition-gddr5-4gb-256bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-kar.html#ozellikler

Bu kart hangi bilgisi yada tevrubesi olan var mi? Performans olarak iyi yotumlar almis..

• hocam eğer illa nvidia istiyorsanız, 780 ti alın hem bütçenizede uygun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.