Şimdi Ara

PCB BASKI DEVRE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese iyi günler ben meslek lisesi otomasyon bölümü okuyorum ütü ile baskı devre çıkarıyoruz ben genellikle turuncu el işi kağıdı ile yapıyorum ortalama plaketi 5 dk bastırarak yavaş hareketlerle yapıyorum baskı devreyi ama yollar silik oluyor suya attıktan sonra kağıdı soyuyorum yollar kağıtda kalıyor güzel bi tekniği var mı bu işin önümüzde ki yıllarda hep yapacağım bu işi ne de olsa işin ustaları bi anlatabilir mi??

• Dergi yapraklarıyla çok iyi oluyor veya kuşe kağıtla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha uzun süre ütüle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gorkemsengul52 kullanıcısına yanıt
    kendı çizip ve baskısını kendı yaptığım videomdur izlemek belkı ıse yarar

videoda aydınger kadıgı demısım yanlışlıkla kâğıt ısmı aydınger dıye gecıyor :)

https://youtu.be/5Exs_AVqcC0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi japon_japon -- 19 Mayıs 2015; 11:52:43 >
  • Kullandığın toner dolum toner mi? orjinal toner mi? Tonerin orjinal değilse yollar silik çıkar. Aynı sorunu bende yaşıyordum. Dolum toner kullanıyordum. 20 dk boyunca ütülesem de yollar yine silik çıkıyordu. Yeni bir yazıcı aldık. toner orjinal olduğu için 5 dk ütülüyorum. Yollar tamamen geçiyor bakıra, çok iyi oluyor...
  • Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pcb baskı devreye yazı yazma
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Orjinal toner kullaniyorum yazicim brother

• bakır plaket temiz olmalı ve önce ütüyle plaketi ön ısıtma yaparsan daha kısa sürede devreyi aktarabilirsin
  • Teşekkürler

• toner transfer kağıdı var ebay'den alabilirsin
  • Aygıt ve yazıcılardan tonerin kalitesinide yükselttim umarım daha koyu çıkarır devreyi

• Brother'ların çoğunun toner erime sıcaklığı diğer tonerlerden yüksek. Başka yazıcı deneyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.