Arkadaşlar pcb yaptırmak istiyorum. nerde yaptırabilirim internet üzerinden? |
Bildirim
Arkadaşlar pcb yaptırmak istiyorum. nerde yaptırabilirim internet üzerinden? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir iki tane mi ? Forum anasayfası şu an sabit konularda yapılışı tarif edilmekte, hobi tayfasına. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 21 Eylül 2024; 17:4:27 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam onlar 30 euro üstü çıkartıyor ama < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam pcb 30 euro üstü çıkıyor gümrükte sıkıntı çıkarır. Türkiyede yaptırabileceğim bir yer var mı acaba < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şu pcb lazım hocam 1 tane pokornyi engineering PDU5 PCB https://pokornyiengineering.com/products/pdu5-pcb?variant=49359797846339< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Parçalar takılı şekilde istiyorsan yurtiçinde yaptıramazsın. JLCPCB'de yapabilirsin ama ithalat olarak getirtmen gerek gümrüğe takılır yoksa. Parçaları kendim tedarik edip lehimleyeceğim diyorsan 5 Adet yaptırabilirsin. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Parçaları nerden alabilirim ki. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam gerber dosyası var akşam eve gidince size atayım. Kartın ölçüleri 2 katmanlı 130’a 85 mm jlpcb bana 160 dolar fiyat çıkardı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Parçaları taktırdığımda 160 dolar fiyat biçiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |