Şimdi Ara

Pcdepo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar, pcdepodan notebook almayı düşünüyorum, fakat internet üzerinden değil. pcdepo'nun belli bir satış yeri var mı? yani sitelerinde bir adres verilmiş kadıköyde orada satış da yapılıyor mu acaba? bir de oraya gitmiş biri ya da yerini bilen biri biraz tarif edebilir mi yerini? teşekkürler

• bende bırkaç arkadaşıma notebook aldım pcdepo.com dan ve gayet makul fiyat ve iyi hizmetleri var tavsiye ederim
  • Yahu adam güvenilirmi diye sormamışki ,depoları dudulluda ancak acıbademde ofisleri var ordan teslımat yapıyorlar ancak gıtmeden once ınternetten sıparıs verıyorsun onlar depolarından getıttırıyorlar notebogunu görüp ödemesinide o an yapıyorsun.Ben yanlışlıkla depolarına gitmiştim birgün muhattap bulamamıştım dev gibi yer depoları ama elden teslim almak için acıbademdeki ofisleri ancak sadece notebookları elden teslim ediyorlar
  • kesinlikle notebookta en doğru yer müsteri memnuniyeti ve fiyat uygunlugu ön planda
  • ben bugun acer 5014 aldım
  • En güvenilir firma
  • norma bilgisayar kadıkoyde orada satıs yapılıyor. Yanlız telefon et arasınlar seni anlatsınlar...
  • pcdepo da ne ucuz ki anlamadım.. casper ın kendi sitesinde de pcdepo da da aynı fiyat var?
    Şimdi ben casper notebook u casper dan almam daha mantıklı.. niye pcdepo dan alayım? sonucta urune arıza geldiğinde casper a göndermeyecekler mi?
    Üstelik peşin alımlarda pc depo yuzde 5 ind.verio dierleri yuzde 6 bunun neresi iyi ?
  • ben de 5014 aldım... aradım 2 saat sonra gittim aldım.. kadıköy vapur iskelesinden taksiyle 5 dk mesafede.. ben takside cepten aradım taksiciye tarif ettiler.. acıbdem de kolay bir yerde...

gayet de güvenilir.. acer alacaksan infronic ve kont bilgisayarın getirdiği ürünleri satıyorlar hem de daha ucuza çünkü sürümden kazanıyorlar.. laptopa göre karları değişiyor.. 30$ karla sattıkları laptop bile var o yüzden bazen fiyatlar anormal düşük oluyo.. benim makine infronic garatili.. kont bilgisayarı pek tavsiye etmem çünkü bir arıza durumunda gidebileceğin tek yer orası ama infronicte istanbulda 6, türkiye genelinde de 56 teknik servis var..

5014-> 5+0+1+4= 10 NUMARA
  • baba adamlar casperi notebooktan saymıyorlar zaten onlarda casperı çoktan fason notebooklar arasına katmışlar zaten
  • gitmeden önce telefon et dudulludaki depolarından getirtsiler acıbademdeki ofislerine duddullu ya biraz zor gidersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: donanımcı34

baba adamlar casperi notebooktan saymıyorlar zaten onlarda casperı çoktan fason notebooklar arasına katmışlar zaten

• pcdepo da ne ucuzz acer , fs , dell ,asus daha sayimmi ? bi dolar pahalı
  • sürümden kazandıkları bende biliyorum
  • Arkadaşın ilk sorduğu soru; PCDEPO'dan alışveriş inteernet dışı nerelerden yapılabilir.

Ben Bursa'da oturuyorum ve ölü piksel ve herhangi nedenlerden dolayı internetten alışveriş yapmak istemiyorum. Bursa'dan da alışveriş yapma imkanım var mı? veya aracı bir firmayı kullanarak böyle bişey yapabilir mi PCDEPO
  • bursada herhangi bir firmaya git söyle pcdepo.com daki fiyatın üstüne 100 -150 dolar kar koysunlar sana urunu getırtsınler sorumluluk onlara ait olsun

quote:

Orjinalden alıntı: ozdemiralp

Arkadaşın ilk sorduğu soru; PCDEPO'dan alışveriş inteernet dışı nerelerden yapılabilir.

Ben Bursa'da oturuyorum ve ölü piksel ve herhangi nedenlerden dolayı internetten alışveriş yapmak istemiyorum. Bursa'dan da alışveriş yapma imkanım var mı? veya aracı bir firmayı kullanarak böyle bişey yapabilir mi PCDEPO
  • Acıbadem köprüsünden aşağıya, kadıköy tarafına doğru yürüyeceksin. taaki 4 yol ağzına gelene kdr, ışıklar falan war, ordanda sola sapcan, bi 100 metre falan sağında dia market görcen, onun hemen aşağısında da prelli war, onun tam üstü. en güzeli acıbadem köprüsü üzerinden kadıköy tarafına giden taksiye binmek. dia da incem de 2,5 ytl yazıo
    quote:

Orjinalden alıntı: enesaba

merhabalar, pcdepodan notebook almayı düşünüyorum, fakat internet üzerinden değil. pcdepo'nun belli bir satış yeri var mı? yani sitelerinde bir adres verilmiş kadıköyde orada satış da yapılıyor mu acaba? bir de oraya gitmiş biri ya da yerini bilen biri biraz tarif edebilir mi yerini? teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanaga -- 26 Ekim 2005, 12:12:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.